≫ 

Kamion sa svinjama se pokvario kod Surčina, životinje satima bile bez vode: Spasili ih vatrogasci iz Zemuna

Preživele su zahvaljujući hitrim vatrogascima koji su ih osevžili vodom, a potom i pretovarili kada je stiglo drugo vozilo

  • 1

Vatrogasna ekipa iz Zemuna imala je u utorak jednu nesvakidašnju intervenciju, kada se oko 10 sati pokvario kamion kod petlje Zagreb-Novi Sad, iz pravca Surčina. Kamion je prevozio svinje, koje su ostale zatvorene satima na putu i vrućini u pokvarnom vozilu.

Preživele su zahvaljujući hitrim vatrogascima koji su ih osvežili vodom, a potom i pretovarili kada je stiglo drugo vozilo.

Kako je naveo policajac koji je alarmirao vatrogasce, kamion je bio u kvaru više od tri sata, pa su životinje bile bez vode duži vremenski period.

- Dok se čekao drugi kamion za pretovar pozvali smo vatrogasnu službu da upute jedno vozilo kako bi "pokvasili - osvežili" životinje da ne bi uginule. Na lice mesta izašla vatrogasna ekipa iz Zemuna na čelu sa Živković Nemanjom i dobrovoljcima: Borović Marko, Vizi Mateja, Marina Igor, koji su imali strpljenja dok smo pretovarili životinje, a zatim su ih osvežili vodom i isprali deo puta gde se vršio pretovar. Ovim putem želim javno da se zahvalim starešinskom kadru što su poslali ekipu, a posebno momcima koji su bili na licu mesta i učinili jedan human gest prema životinjama - naveo je policajac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • С-17

    30. jun 2022 | 15:39

    Свака ласт за хумане ватрогасце !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA