≫ 

Voz sa 600 putnika koji je stajao u Brodarevu krenuo za Bar: Oglasio se "Srbija voz"

Svi putnici će na osnovu priložene kupljene vozne karte moći da izvrše povraćaj dela novčanih sredstava u iznosu od 50%

  • 4
Voz, železnička pruga Foto: Pixabay

Međunarodni voz za Bar, koji je zbog kvara lokomotive stajao satima u stanici Brodarevu, oko 12.05 sati nastavio je put sa novom lokomotivom, rečeno je Tanjugu u Srbija vozu.

Nova lokomotiva je došla iz Užica, kažu u Srbija vozu.

To preduzeće je ranije danas saopštilo da je preduzelo sve aktivnosti kako bi voz što pre nastavio dalje, kao i da su putnici dobili osveženje.

"Zbog visokih spoljašnjih temperatura došlo je do tehničkog kvara lokomotiva tokom putovanja međunarodnim večernjim vozom za Crnu Goru, koji je juče krenuo iz stanice Zemun za Bar u 19.58 časova", naveli su iz Srbija vozu.

Kako je navedeno, putnicima u vozu podeljeno je osveženje, a naše osoblje je na raspolaganju za sve dodatne informacije.

Svi putnici će na osnovu priložene kupljene vozne karte moći da izvrše povraćaj dela novčanih sredstava u iznosu od 50 odsto.

Srbija voz se izvinjava putnicima na neprijatnosti izazvanoj nepredviđenim okolnostima i zahvaljuje na strpljenju i razumevanju, navedeno je u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    4. jul 2022 | 11:45

    E jada toga... Kao pre 30 godina.

  • Zorica

    4. jul 2022 | 16:14

    Sram vas bilooo

  • zoran

    4. jul 2022 | 18:47

    Nie to nista.Meni se desilo da sam iz Berlina kupio povratnu kartu do Varvarina i nazad.Do Varvarina sam stigao,ali kada je posle 3 nedelje trebalo nazad za Berlin,opa bato.Nema organizovanog prevoza do Beograda,pa sam ja trebao da idem lokalnim autobusom sa 2 puna kofera,prvo iz Varvarina do Krusevca,a onda iz Krusevca do Beograda,pa bi mi oni tamo vratili novac koji sam potrosio za karte do Beograda.Naravno da to nisam uradio,uzeo sam autobus Srbijaturs i stigao u Berlin.Povratna karta od Turinga ( Laste)mi je verovatno propala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA