Humanitarni ponedeljak u Novom Sadu: Nesvakidašnja akcija pomoći, prošlog puta sakupljeno četvrt miliona

* Dečaku Milanu Zrniću potrebna pomoć za preglede, pomagala, specijalističke tretmane i suplemente * Boluje od autizma, ima problem sa vidom

  • 1

U ponedeljak 4. jula akcija „Humanitarni ponedeljak“ namenjena je za lečenje Milana Zrnića. Ulaz na plažu se ne naplaćuje, a kartu će zameniti dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima.

Kutije u koje će građani moći da prilože pomoć biće postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova, piše na sajtu novosadskog Gradskog zelenila.

Milan je dečak sa autizmom, takođe ima problem sa vidom, zbog čeka je potrebno da ima šestomesečne preglede i nova pomagala. Novac koji će se prikupljati potreban je za defektološke i logopedske tretmane i suplemente kako bi poboljšao kvalitet svakodnevnog života.

U akciji prikupljanja sredstava za lečenje Ivana Davidovića prikupljeno je 243.610 dinara.

Ovim putem obaveštavamo sugrađane, koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, da svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda, pozivaju iz Zelenila.

Humanitarne table u Arilju još jedan su dovitljiv način na koji je skrenuta pažnja na one koji vode borbu za ozdravljenje. Kako smo već pisali, umesto table za naplatu parkiranja, na ovim tablama je upisan broj na koji se može uplatiti pomoć za Anu, Tijanu, Elenu i Uroša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • K2F5

    4. jul 2022 | 17:49

    Zar to nije ucena posetilaca,kupanje besplatno ali priloži dobrovoljno pomoć.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA