≫ 

Slavica u mladosti preživela udar groma i ostala bez sluha: Munja udarila u kuću, spasila ih jedna okolnost

Posledica od udara groma je ipak bilo, jer Slavka od tada ne čuje gotovo ništa, zbog čega mora da nosi slušni aparat

  • 0
Slavka Nešić Foto: Printskrin/YouTube/ZA MEDIA

Slavka Nešić iz Zaječara u mladosti je preživela udar groma, pa joj tako ni danas nije svejedno kada zagrmi i naiđe olujno nevreme. Kaže da je imala puno sreće što je cela njena porodica preživela, mada je ona sama pretrpela posledice jer joj je, kaže, od tada oslabilo čulo sluha i tokom celog života koristi slušni aparat.

Slavka je tada imala 24 godine, dan je bio sunčan i ništa nije slutilo da će se opasno nevreme nadviti nad njenim gradom.

- Bilo je sunce, odjednom se zadao oblak. Kuća je bila još nesređena i bez struje. To me je možda i spasilo. Kad je počela kiša, krenula sam ponjave da skolonim sa prozora. Kako sam otvorila vrata, samo sam osetila da mi je nešto ogrebalo uši, neku prašinu i da se moj dever kotrlja po sobi - rekla je Slavka portal ZAmedia.

Probudila je i supruga, na čiji je krevet, pošto je ustao, pao deo krova. Utrčala je i u sobu da uzme dete, koje je od siline udara groma palo sa kreveta.

- Vidim ljudi trče sa svih strana, da pitaju ima li koga živog. Rekli su nam da je grom udario u kuću.

Posledica je ipak bilo, jer Slavka od tada ne čuje gotovo ništa, zbog čega mora da nosi slušni aparat.

- Kad je bila oluja pre neki dan, rekla sam da se brzo zatvori prozor i vrata. Svakome savetujem da se sklanja - kaže Slavka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA