≫ 

Zabrinjavajuće upozorenje za posetioce Egzita: Pojavili se oglasi koji nude usluge davanja infuzija

Dok su jedni zabrinuti zbog infuzije koja se nudi, drugi su, celu sitaciju okrenuli na šalu

  • 1
Egzit exit infuzija Foto: Exit promo, Shutterstock

Da je Exit dobra prilika da domišljati pojedinci zarade na različite načine, nije novost. Udruženje za zaštitu potrošača objavilo je zabrinjavajuće upozorenje za sve posetioce ovog festivala.

- Na društvenim mrežama uoči EXIT-a pojavili su se oglasi u kojima se nude usluge davanja nekakvih infuzija od strane lica o kojima se apsolutno ništa ne zna, kao ni o samom "boost”-u koji se ubrizgava. Ovo moze biti opasno! - stoji u objavi.

Dok su jedni zabrinuti zbog infuzije koja se nudi, drugi su, celu situaciju okrenuli na šalu.

- Pa lepo piše Detox. Šta je tu čudno? A piše i ko radi! - napisao je jedan čovek.

- Ne može da bude gore od supstanci koje tamo skrkaju - dodao je drugi. 

Vulin o trgovini drogom na Egzitu i kaznama

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin juče je obišao Petrovaradinsku tvrđavu i prostor na kom se održava muzički festival Egzit. On je ovom prilikom naglasio da će pripadnici policije učiniti sve da posetioci festivala budu bezbedni i sigurni, ali i da će svaki diler droge i konzument droge biti strogo kažnjen.

- Učinićemo sve da svakog narko-dilera uhapsimo i privedemo pravdi, ali isto tako ni konzumenti narkotika neće biti pošteđeni, učinićemo sve da im maksimalno otežamo mogućnost za kupovinu i konzumiranje narkotika. Dođite na Egzit, uživajte u muzici, ali nemojte da se drogirate, nema opravdanja da upropaštavate svoj i tuđe živote - istakao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA