≫ 

"Kako da unesem vutru i eksere?": Na forumima se raspituju kako da uđu s drogom na Exit, brišu im komentare

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin obišao je danas Petrovaradinsku tvrđavu pre početka festivala i naglasio da će svaki diler droge i konzument droge biti strogo kažnjen

  • 17
Exit 2022 Foto: Marko Obradović

I pored velikog broja kampanja za prevenciju konzumiranja narkotika na Exit festivalu i vestima da će u festivalskom prostoru biti prisutna policija, neki od njegovih posetioca i dalje smišljaju kako da "provuku" zabranjene supstance.

Tako je na aplikaciji koja služi za praćenje satnice festivala, a u okviru koje mogu da se naprave sobe za čet koje ljudi uglavnom koriste za prodaju karata ili nalaženje društva, osvanulo nekoliko grupa koje su umesto imena imale emodži pilule ili bombone.

Bez obzira na to što, kada otvorite bilo koju grupu, piše da obratite pažnju na ono što pišete jer je njen sadržaj javan, neki su odlučili da potraže ono što im je potrebno.

"Meni treba", "Gde mogu da nađem?", Je l' prodaje neko unutar festivala?", "Kako da unesem vutru i eksere?", bili su samo neki od komentara.

Samo dan kasnije, svi komentari takve sadržine su obrisani, verovatno od strane administratora, zbog neprimerenog sadržaja.

"Nemojte da se drogirate"

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin obišao je danas Petrovaradinsku tvrđavu pre početka festivala i naglasio da će pripadnici policije učiniti sve da posetioci festivala budu bezbedni i sigurni, ali i da će svaki diler droge i konzument droge biti strogo kažnjen.

- Učinićemo sve da svakog narko-dilera uhapsimo i privedemo pravdi, ali isto tako ni konzumenti narkotika neće biti pošteđeni, učinićemo sve da im maksimalno otežamo mogućnost za kupovinu i konzumiranje narkotika. Dođite na Egzit, uživajte u muzici, ali nemojte da se drogirate, nema opravdanja da upropaštavate svoj i tuđe živote - rekao je Vulin.

Video: Apel policije: Dođite na Egzit, uživajte u muzici, ali nemojte da se drogirate, nema opravdanja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiza

    8. jul 2022 | 21:59

    Xaxaxax pa tamo nema 10 % da nisu na necemu samo se svi prave ludi.

  • Bg

    9. jul 2022 | 01:08

    Festival za drogose...ej bre, da ti sto bi rekao Rambo udara "te jedno te isto" celu noc,poludeo bi da nisi drigiran.

  • CALIMERO

    8. jul 2022 | 21:29

    Nesmem više da uživam i žaliću se,nepravda pa to ti je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA