Tomaševići ostali bez krova nad glavom nakon požara, nije ostala ni kašika: "Nikada nisam video toliki plamen"

Objekti koji su zahvaćeni ogromnim požarom izgoreli su do temelja

  • 0
Ivanjica, požar Foto: RINA

Vatrena stihija koja je zahvatila stambene objekte i kafanu porodice Tomašević, u ivanjičkom selu Pridvorica, ovu vrednu sedmočlanu porodicu, kao i radnike koji su tu boravili kao sezonci, ostavila je bez krova nad glavom.

- Nikada u svom životu nisam video toliki plamen. Gledali smo samo kako gori njihova muka i trud, i hvala Bogu da su uspeli glavu na ramenima da sačuvaju i da nema ljudskih žrtava, a od inventara nisu ništa moglu da spasu, ni kašiku.

Sve se desilo u neverovatnoj brzini, a vatrogasci su bili nemoćni da požar lokalizuju u vatrenoj stihiji u kojoj je sve izgorelo za manje od pola sata. Žao mi ih je kao svojih, decenijama unazad su pravili dom za sebe poštenim radom, i sve je nestalo u trenu - kazali su za RINU, prijatelji porodice Tomašević.

Objekti koji su zahvaćeni ogromnim požarom izgoreli su do temelja, a Tomaševići će morati ponovo da sakupe snagu kako bi iznova sagradili svoj novi dom, i imali krov na glavom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA