≫ 

Košmar na privatnoj klinici u Beogradu: Nakon tretmana kod kiropraktičara ostao nepokretan, pao u komu i umro

Više javno tužilaštvo u Beogradu danas je obavešteno o slučaju

  • 15
Kiropraktika, masaža Foto: Shutterstock

Milan Đ. (58) preminuo je nakon što je bio kod kiropraktičara da mu namesti prvi vratni pršljen - atlas. Više javno tužilaštvo u Beogradu danas je obavešteno da je 24. marta ove godine u 16:40 časova iz privatne klinike “Balans medika” u Beogradu kolima Hitne pomoći na Institut za ortopediju na Banjici prevezen muškarac Milan Đ. (58), potvrđeno je za Telegraf.

Milan Đ. je u privatnoj klinici bio na tretmanu kod kiropraktičara radi nameštanja prvog vratnog pršljena (”atlasa”). Tokom tretmana se ukočio i nije više mogao da se kreće.

Na Institutu mu je konstatovana fraktura 1. vratnog pršljena usled čega je ostao nepokretan i odmah je uveden u veštačku komu.

Milan Đ. je preminuo u subotu, 9. jula na Institutu za ortopediju, a Više javno tužilaštvo u Beogradu je danas obavešteno o celom događaju, nakon čega je dalo nalog da se obavi obdukcija.

Po prijemu izveštaja o obdukciji, Više javno tužilaštvo će proceniti ima li elemenata krivičnog dela i u čijoj je nadležnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vm

    11. jul 2022 | 16:19

    Ovo je bio moj najveći strah i zbog njega nisam otišla na nameštanje atlasa. Iako su me ubedjivali da treba to da uradim. Bože hvala ti što nisam otišla! Jadan čovek...

  • Peconi Lugano

    11. jul 2022 | 17:19

    Bio je pre u Mirjevu Steva kostolomac i Selimir u Visnjici(ovaj bio verovatno naj bolji ikada u Srb)koji su stvarno znali i imali to nesto u rukama, da kad te oni propuste kroz ruke budes kao nov.Ovi danas sto se uče po internetu i iamju kao neke diplome,ko zna gde i od koga napravljene tipa .egatrend.... pomozi Bože. Jadan čovek nadrlja,nadam se da c'è uvesti neki red ,da odvoje žito od kukolja,ali tesko to u nasoj nam Srbiji. Saučesce porodici

  • Deja Vu

    11. jul 2022 | 17:04

    Odeš kod stručnjaka a ono stručnjak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA