Prijava za nasilničku vožnju protiv Somborca: Vozio 249 kilometara na sat na autoputu

U periodu od 8. do 10. jula, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 17 saobraćajnih nesreća

  • 1
Saobraćajna policija, brza vožnja Foto-ilustracija: Marko Jovanović, Pixabay

Policijska uprava u Novom Sadu je za vikend, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 1.018 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 236 vozača i 20 vozila, a zadržano je 38 vozača, od kojih 15 zbog vožnje pod dejstvom alkohola, 16 zbog ponavljanja prekršaja, šest vozača je sankcionisano zbog nasilničke vožnje, a jedan vozač zbog mogućnosti odlaska u inostranstvo.

Za nasilničku vožnju terete se trojica vozača u Petrovaradinu, Baču i Sremskoj Kamenici koji su vozili automobile sa više od dva promila alkohola u organizmu.

Takođe, prekršajne prijave za nasilničku vožnju biće podnete protiv Somborca koji je na autoputu Subotica-Novi Sad vozio brzinom od 249 kilometara na čas i protiv Vrbašanina koji je u Novom Sadu vozio brzinom od 182 kilometara na čas, kao i protiv Novosađanina koji je, preko pune linije, preticao kolonu od desetak vozila.

Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

U periodu od 8. do 10. jula, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 17 saobraćajnih nesreća, u kojima je šest osoba lakše povređeno.

U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se 12 saobraćajnih nesreća, u kojima su četiri osobe zadobila lake telesne povrede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Зоран Ловћенац

    11. jul 2022 | 21:46

    Прекршајне пријаве за ове бахате и несавесне возаче, хахахахаха је..ш суд и закон и уређену државу

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA