≫ 

Muškarac u Kruševcu uznemiravao devojčice, pojačane patrole na ulicama: "Bilo je i pokušaja fizičkog napada"

Građani koji žive u Ujedinjenim nacijama navode da je tokom prethodna dva meseca bilo više situacija u kojima je nepoznati muškaraca uznemiravao decu na ulici

  • 0
Manijak, silovatelj, pedofil, devojka, uhođenje Foto-ilustracija: Shutterstock

Tragom informacije sa društvenih mreža da se u naselju Ujedinjene nacije u Kruševcu pojavio muškarac koji u večernjim satima uznemirava prolaznike na ulici, u Policijskoj upravi je potvrđeno da je podneta jedna prijava i to za uznemiravanje devojke od 17 godina. U policiji navode da su iz tog razloga pojačane patrole u ovom delu grada.

Građani koji ovde žive navode da je tokom prethodna dva meseca bilo više situacija u kojima je nepoznati muškaraca uznemiravao decu na ulici, tvrdeći da bilo i pokušaja fizičkog napada, te da se sve dešava u večernjim satima, odnosno kada padne mrak, prenosi KruševacGrad.

Uplašeni za bezbednost dece, roditelji im ne dozvoljavaju da uveče izlaze, a kako kažu, ako deca već moraju da izađu iz stana ili kuće, ne puštaju ih same. Prema njihovom svedočenju, nepoznati muškarac uglavnom uznemirava devojčice.

U Policiji kažu da su u vezi sa ovom dešavanjima dobili samo jednu prijavu.

- Policija je izašla na lice mesta odmah po prijavi oca sedamnaestogodišnje devojke da je nepoznati muškarac uznemiravao na ulici. Preduzeli smo sve mere i radnje iz svoje nadležnosti i obavestili Osnovno javno tužilaštvo, koje se izjasnilo da ima elemenata krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti. Policijski službenici intenzivno rade na identifikaciji i pronalaženju izvršioca, kao i na rasvetljavanju svih okolonosti ovog događaja - navedeno je iz kruševačke policije.

Policija je, kako bi se podigla bezbednost građana, pojačala patrole u ovom naselju, iako, osim ovog događaja, nije prijavljen niti jedan slučaj uznemiravanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA