Da li je prepoznajete? Lazar se zaljubio na Exitu, preko Fejsbuka traži devojku sa najlepšim očima

U svojoj objavi neko ko se možda zove i preziva kao srpski junak iz kosovskog boja opisao je sate "očijukanja" sa jednom lepoticom

  • 4
Exit festival poruka

Foto: Facebook, Nikola Anđić

Još uvek postoje oni koji veruju u ljubav na prvi pogled, pa su tako oči jedne devojke koja je u nedelju prisustvovala Exitu fascinirale jednog Novosađanina, i to toliko da se tek kroz nekoliko dana setio da je potraži.

Između ostalog, pokušava da je pronađe i preko Fejsbuk grupe koja se bavi kartama za ovaj festival. Novosađanin, koji je objavu stavio sa profila Lazar Hrebeljanović, pokušava na sve načine da dođe do devojke koja mu je "zapala za oko".

– Zamolio bih da mi se javi devojka sa Latino stejdža ukoliko je ovde u grupi. U nedelju, poslednji dan, između dva i četiri sata posle ponoći smo se gledali i ja sam bio očaran njenom lepotom, valjda sam iz toga razloga pamet izgubio, pa se nisam upoznao. Siguran sam da ako je ovde u grupi zna o kome se radi, okretao sam se par puta ne bih li se uverio, ali ono u životu svom nisam doživeo.

Bila je sa drugaricom koja je i sama shvatila o čemu se radi, tako da ako je možda ona ovde u grupi, molim da se javi, da me spasi ove tuge. Drugarica je imala šiške i crnu kosu, a devojka koju tražim oči kakve za života nisam video, gde od očiju, ništa drugo ni nisam. Bila je blago našminkana i imala je one šljokice. Hvala i svako dobro – glasi njegov post.

Exit, Facebook

Foto: Facebook

 

Mnogi su bili oduševljeni ovom objavom, pogotovo pripadnice ženskog pola, koje su se u komentarima pozitivno izrazile o celoj situaciji, poželevši ovom momku svu sreću u potrazi, prenosi Moj Novi Sad.

– Ja se izvinjavam, smešno je, ali je toliko divno da, dečko, želim ti svu sreću da je nađeš! Toliko ljubavi nisam videla odavno, sem u ovoj objavi – napisala je jedna devojka.

Kako Novosađanin muva devojku na moru? Sedam dana je gleda i osmi dan ide kući – našalio se sa njim jedan sugrađanin, aludirajući na dobro poznatu teoriju da su Novosađani prilično neinventivni i lenji kada je zavođenje u pitanju.

"Ona je iz Norveške", "Car Lazar sa Latino stejdža", "Ja je navatao, baš nemaš sreće", samo su neki od komentara sa šaljivim tonom, koji su svakako "podigli" vidljivost objave.

Mnogi su tagovali svoje poznanice za koje smatraju da odgovaraju opisu lepotice sa Exita.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA