≫ 

Tata iz Novog Pazara peva sa preslatkim trojkama i postaje hit na TikToku: "Glavna heroina je moja supruga"

Najzabavnija stvar u njihovom životu od kad su dobili trojke je to što su, gde god da odu, prava atrakcija

  • 16

Suad Papić iz Novog Pazara i njegova supruga Emina roditelji su šestoro dece, među kojima su trojke stare osam meseci, dve devojčice i jedan dečak, te je njihov život, kako kaže, prilično buran na svakodnevnom nivou.

- Kada smo saznali da ćemo da dobjemo trojke, to je bilo oduševljenje. Međutim, nismo tek tako saznali da će da budu trojke. Kad smo saznali da je trudna, išli smo na redovnu kontrolu kod lekara i na ultrazvuku se videla jedna beba i neka sitna mrlja. Lekar nam je rekao da jeste trudna, da vide plod, ali da ipak dođemo sledeće semice. Tada su videli dva ploda i ponovo nam rekli da dođemo za nedelju dana. Kada smo došli, rekli su da vide trojke i da dođemo sledeće sedmice. Rekao sam ženi da ne dolazimo više jer će se pojaviti još koja. Stvarno smo bili oduševljeni, to je božji dar, sve je bilo prirodnim putem - počinje za Telegraf.rs priču o svojoj porodici Suad.

Kako dodaje, jako je teško imati tri bebe u isto vreme, ali je to ipak dar od Boga.

- Nekad budu nemirni, noću malo spavamo, ali glavna heroina je moja supruga jer mi nemamo samo trojke, već i troje starije dece. Starija deca kad dođu iz škole priskoče u pomoć, ja takođe kad dođem s posla posle podne. Svi smo na okupu, smao da istrajemo, da oni stanu na svoje nogice, pa da sve bude lakše i lakše - dodaje.

Suad ističe da je njihova svakodnevica na prvom mestu borbena.

- Ponavljam da je veliki borac i heroj u celoj priči moja supruga. Ona ustane u pet sati ujutru, isprati me na posao, spremi decu za školu i taman kad treba da se vrati da spava, bebice nastupaju. Kad dođem s posla pomognem joj. Za sve sam tu, da okupam, presvučem, šta god mogu da joj olakšam. Ali nije nimalo lako. Ipak, njihov osmer i radost ispune kuću i muka se ni ne oseća - objašnjava Suad.

Najzabavnija stvar u njihovom životu od kad su dobili trojke je, kaže, to što su, gde god da odu, prava atrakcija.

- I kod kuće nam je, hvala Bogu, uvek zabava. Nisu nemirni i, što je Božje čudo, ne bude jedni druge. Ako dve spavaju, a treće plače, nema tih problema da nastave da spavaju. Uvek je zabavno i veselo. Harmonična smo, srećna porodica, uz veliku slogu i poštovanje supruga i ja izvodimo sve šestoro dece na pravi put. Trudimo se da ih patrijarhalno vaspitavamo, da izrastu u dobre i poštene ljude - zaključuje Suad.

Da je u kući veselo, pokazuju i snimci koje Suad kači na TikTok, a na kojima se vidi kako sedi sa bebama i peva im.

@suad_449 ♬ Originalton - ⚜️Suad Papic ⚜️

Video: Tata smislio trik da smiri uplakanu bebu, samo krene da huči

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    15. jul 2022 | 20:38

    Lijepo. Neka djece, to je blago. Zivi i zdravi bili

  • Banja Luka

    15. jul 2022 | 20:51

    Svako dobro,živi i zdravi bili...

  • Milica

    15. jul 2022 | 21:06

    Veliko bogatstvo je imati šestoro dece. Puno sreće, zdravlja i radosti želim porodici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA