≫ 

Iz Čačka u Budvu fićom: "Svi se oduševe, u odličnom je stanju, i Sloba Radanović me pitao da se slika u njemu"

Kako su četiri druga došla na ideju da krenu iz Čačka u Budvu ovim simpatičnim vozilom pričao je vlasnik "fiće"

  • 26
Fića/ Čačak/ Budva

Foto: Vlade Marušić

Mnogima ovih dana na društvenim mrežama privukla je pažnju fotografija "fiće" čačanskih registracionih oznaka, zabeležena na jednoj od atraktivnih letnjih destinacija, u Budvi.

Telegraf.rs je kontaktirao vlasnika ovog sada originalnog vozila, Vlada Marušića iz Čačka, koji nam je ispričao kako je došao na ideju da krene na ovako dalek put baš "fićom".

- Nas četvorica drugara sedeli smo jedno veče i odlučili smo da putujemo za Budvu. Kupio sam ga pre 6-7 meseci od prvog vlasnika, u fabričkom je stanju i nikad ništa nije rađeno na njemu, kao nov je. Imali smo želju da krenemo i jedno veče smo se dogovorili i posle deset dana krenuli - priča Vlade.

Kako kaže, kada se vozi po gradu u njemu, prolaznici se zagledaju u vozilo jer je retko i nesvakidašnje, pa ih je čak i pevač Sloba Radanović pitao da se slika u njemu kada ih je jednom prilikom sreo u Tivtu.

- Lux model je, star 46 godina, očuvan je i ne nameravam da ga prodam, a pored njega imam još sedam, ali su za sređivanje. Sreli smo i pevača Slobu Radanovića u Tivtu i on se baš oduševio kada ga je video, i tom prilikom me pitao da se fotografiše u njemu - kaže Vlade.

On ističe da se ljubav prema vozilima rodila sama od sebe i da je živeći na selu na "fići" učio da vozi.

- Ljubav mi je prema starom automobilu ostala jer sam na njemu naučio da vozim i oduvek mi je bila želja da ga kupim i imam, ali nisam verovao da ću ga naći u tako dobrom stanju - zaključuje Vlade.

Video: Vozi Fiću 190 na sat, nešto spalo i oborilo saobraćajca: Ovo je Ljubiša kralj svih Balkanaca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • velja

    17. jul 2022 | 22:59

    "Cak je i Sloba pitao da se slika u njemu..." rece lik odusevljeno. E,kuku...

  • Dusan

    17. jul 2022 | 23:11

    Zamisli Sloba te pitao,a ko je Sloba?

  • ZVEZDA

    17. jul 2022 | 23:23

    Oće neko da mi kaže ko je ovaj Sloba? Ozbiljno pitam. Juče Ibra peva neku njegovu pesmu?? Pevač je? Gde i šta peva ako jeste pevač ili ja nisam nešto razumela, bez uvrede, stvarno ništa loše ne mislim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA