Sa mosta visokog 16 metara skakaće pravo u Đetinju: Danas počinje takmičenje u Užicu gde svi dobijaju novac

Za prvi i drugi skok takmičari će biti nagrađeni sa po 4.500 dinara

  • 1

Tradicionalni Skokovi sa starog železničkog mosta u Užicu biće održani danas, sa početkom u 15 časova. Prema najavama organizatora okupiće oko 30 učesnika iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, prenosi RINA.

- Pored pehara i medalja obezbeđen je i bogat nagradni fond tako da će takmičari za prvi i drugi skok biti nagrađeni sa po 4.500 dinara, a nagrade za prvo, drugo i treće mesto iznose 35.000, 30.000 i 25.000 dinara. Oni će biti lekarski pregledani i osigurani, a kao i prethodnih godina biće prisutna spasilačka služba i ronioci koji će brinuti o bezbednosti učesnika - kazao je izvršni direktor JP “Veliki park” Dinko Žuvela.

Tradicionalne skokove organizuje JP ”Veliki park” uz pokroviteljstvo Grada Užica i tehničku podršku Crvenog krsta Užice. Prema rečima Ratka Trmčića člana Gradskog veća očekuje se i veliki broj Užičana koji će ispratiti manifestaciju, na koju su organizatori ponosni.

Кao i prethodnih godina, predviđene su dve serije skokova sa visine od 16 metara, a u finale će se plasirati 10 najboljih.

Video: Oj, Užice srpski Carigrade: Stara citadela zablistala novim sjajem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peragenije

    16. jul 2022 | 13:07

    Još mi se živi i ne treba mi novac,nisam valjda badava Pera genije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA