≫ 

Putnici iz Srbije više od tri sata ostali zarobljeni na putu ka Austriji: "U vozilu smo, bez vode i hrane"

Zbog teške saobraćajne nesreće, ostali su zaglavljeni u mestu

  • 20
autoput Budimpesta saobracajna guzva Foto: RINA

U ranim jutarnjim satima na autoputu Budimpešta - Gior dogodila se teška saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva putnička vozila. Mnogi putnici iz Srbije koji su se uputili ka Austriji ostali su zarobljeni više od tri sata u koloni vozila koja vodi do njihovo željene destinacije.

- Samo su Hitna pomoć i policija proletili prored nas, predpostavili smo da je veliki udes. Sada je začepilo je u oba pravca. Ne pomeramo se već nekoliko sati, ostali smo zaglavljeni u mestu, čekamo da se vozila sklone sa ceste kako bi nastavili svoj put. Mogu reći da iako smo rado krenulo na put u Beč, već na pola puta pretvorio se u pravu agoniju. Sa porodicom sa se našao u kolapsu, nismo očekivali da ćemo biti zarobljeni u vozilu bez vode i hrane. Nadam se da će se ovo brzo rešimi a mi stići do prve pumpe kako bi napunili baterije - kazao je Radovan Bešević, koji se našao zarobljen u koloni vozila, a prenosi RINA.

Zbog saobraćajne nezgode formirane su nepregledne kolone vozila koji su se našli na jednoj od najprometnijih saobraćajnica Evrope.

Na uspostavljanju normalizacije saobraćaja rade pripadnici Mađarske policije, koji će utvrditi sve okolnosti koje su dovele do ove nezgode, a naši putnici konačno nastaviti put kao željenoj metropoli.

Video: Velike gužve na graničnim prelazima u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slavi

    16. jul 2022 | 12:21

    Na put se nekrece bez vode i hrane

  • Alex

    16. jul 2022 | 12:27

    Ako ćete za tri sata na put koji ste krenuli od 8 sati da pocrkate bez vode i hrane a da niste poneli, onda pocrkajte. Zašto bi vas iko uzeo u obzir. Imali ste i u Srbiji tako lepe planine i banje.

  • nibrS

    16. jul 2022 | 12:29

    Krenuli na put bez dovoljno vode i hrane kao da su sami na tom istom putu... Mozga bez !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA