Autobus pun putnika zapalio se na putu ka Crnoj Gori: Počelo da gori usred vožnje i to u tunelu

Požar se dogodio u zadnjem delu autobusa, kod motora

  • 21
Čajetina autobus se zapalio gori požar Foto: RINA

U brzinskoj akciji vatrogasna jedinica iz Čajetine sinoć je spasila pun autobus putnika koji se zapalio u pokretu u tunelu, a koji se kretao iz pravca Užica ka crnogorskom primorju.

- Požar se dogodio u zadnjem delu autobusa, kod motora. Brzo je intervenisala vatrogasna jedinica koja je, što nam je i najvažnije, sačuvala sve živote i lokalizovala požar. Vatra je pričinila manju materijalnu štetu na vozilu - potvrđeno je agenciji RINA u vatrogasnoj službi.

Putnici koji su se našli u autobusu koji vodi ka omiljenom srpskim moru, brzo su evakuisani.

- Sve je oko nas bilo u dimu i teško se disalo, samo su nam rekli da moramo hitno da napustimo autobus i što pre izađemo iz tunela. Sve stvari sa sobom smo poneli, plašili smo se da ne požar ne proširi. Proveli smo besanu noć i čekali da se kvar otkloni kako bi bezbedno stigli do krajnje tačke -  kazao je jedan od putnika za RINU.

Zbog incidenta koji se dogodio na putu ka Crnoj Gori, saobraćaj se odvijao usporeno, sa preusmerenjima na alternativne pravce.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šomi

    17. jul 2022 | 14:03

    Ljudi pročitajte ceo tekst a ne samo naslov pre nego što napišete komentar. Ovaj požar se nije desio na novoj deonici u CG već u tunelu kod Čajetine, Zlatiborski okrug, Srbija.

  • Miki

    17. jul 2022 | 13:59

    Vlasnik busa da isplati po milion dinara svakom putniku za pretrpljeni strah, tehnicki pregled za izdat nalog da je bus ispravan zatvoriti, i vise nikada nece biti problema...

  • CT

    17. jul 2022 | 14:25

    Na omiljeno "srpsko more"Smeešni ste!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA