≫ 

Kolona od 8 kilometara stoji zbog udesa: Okanović apelovao zbog kolapsa na istom mestu dva dana zaredom

Direktor komiteta za bezbednost saobraćaja Damir Okanović već je ranije upozorio da u ovim mesecima tokom vožnje treba odmarati na svaka dva sata

  • 8
Prevrnut kamion na autoputu Beograd Niš kod Jagodine Printskrin: Instagram/192.rs

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Republici Srbiji trenutno nema zadržavanja vozila, dok se na graničnim prelazima čeka od 30 do 120 minuta, saopštilo je JP ''Putevi Srbije''.

Ipak, građani su juče i danas nailazili na kolone prozrokovane zastojem u saobraćaju zbog udesa. Danas, kolona duga oko osam kilometara stvorila se na auto-putu ka Nišu, a na istom mestu juče se dogodila saobraćajna nezgoda i takođe je bila kilometarska kolona.

Direktor komiteta za bezbednost saobraćaja Damir Okanović već je ranije upozorio da u ovim mesecima tokom vožnje treba odmarati na svaka dva sata i držati propisanu distancu.

I sada je apelovao da se putari pobrinu za ovu spornu deonicu.

"Кolona od 8 kilometara stoji na A1 ka Nišu zbog saobraćajne nezgode, na istom mestu se juče dogodila saobraćajka i bila je kilometarska kolona. Da li je nekome palo na pamet da možda treba nešto promeniti na mestu na kojem se dva dana za redom događaju nezgode?", napisao je on na svom Tviter nalogu.

Kod Kuršumlije, kako je objavljeno na strancii 192, vozači su se našli u opasnosti zbog nesreće koja je dogodila kada se auto zakucao u kolonu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by 192.RS (@192_rs)

U međuvremenu, prema našim saznanjima, došlo je do teške nezgode u Valjevu kada su se sudarila dva automobila, prilikom čega je pet osoba povređeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sele

    17. jul 2022 | 20:27

    Okanovic strucnjak do mojeg

  • Baćevac

    17. jul 2022 | 20:16

    E ako je Okanović rekao to je onda ozbiljna stvar

  • Lovac

    17. jul 2022 | 20:32

    Dok je Okanovica bice svega najbolje sto ume je da stavi lezece nepropisno postavljene policajce to mu je najvece dostignuce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA