≫ 

Pitali smo bolnicu u Kruševcu da li bi primili teško bolesnu baku, ostavljenu, samu i gladnu: Ovo je odgovor

 ≫ 

Obaveštavamo vas da prilikom ambulatnog pregleda lekar specijalista procenjuje da li postoji potreba za hospitalnim lečenjem, kažu u bolnici

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Dasa
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Nevenka

    28. jul 2022 | 18:40

    Bolnice nisu mesta gde se živi.Neko če zameriti na ovakvom komentaru ali pričam lično iskustvo. Ja sam negovala u kućnim uslovima pet osoba iz svoje porodice sa različitim bolestima. Meni jedna stvar nikako ne može da bude jasna.Kako neko može da ima toliko godina a da ne razmišlja sa kim će provesti staračke dane.To što neko nema potomstvo ne sprečava ga da na vreme reši taj status,a ne ovako kad više ne može fizički da funkcioniše onda su tu komšije koji eto normalno ne mogu da preuzmu brigu,ali ne mogu ni nemo da gledaju.Onda se proziva ceo sistem kako ne funkciniše, zašto te osobe koje traže humanost za druge,ne budu sami humani i preuzmu brigu.Normalno te osobe imaju svojih briga, svoje stare roditelje, poslove decu.Tako se stalno vrtimo u krug. Komentar sam napisala iz razloga da se prizovemo svesti,dok smo čiste glave, da shvatimo da u nekim godinama,ako imamo decu sa njima razgovaramo i planiramo svoju starost.Ako nemamo potomstvo ,moramo sa nekim da napravimo sporazum za staračke i bolesne dane.

  • M. J

    28. jul 2022 | 14:08

    Baki je potrebna kuca nega i pomoć. Njoj su potrebni lekovi za bolove, a to daje kucna nega i pomoć. U bolnicu se ne primaju terminalni pacijenti ovog tipa. Mom komšiji je dolazila kucna nega i pomoć, davali mu injekcije. Baki je potreban dom, neko ko ce je zbrinuti na da duze staze. Njoj je potrebno dugoročno rešenje. Nju i da prime u bolnicu, ne mogu je drzati mesecima. Ona moze da pozivi i godinu dana. Moj ujak je ziveo 6 meseci. Niko ga ne bi drzao u bolnici 6 meseci?

  • Miloš

    27. jul 2022 | 08:16

    Za dom zdravlja u Varvarinu sve pohvale za prevoz bolesnika. Bez ikakve protekcije 4 puta su mi odobravali sanitet za prevoz bolesnog oca do Niša i Kraljeva. Napominjem da im nedostasju lekari specijalisti i adekvatna oprema. Sve je preseljeno u Kruševac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA