Ukrajinac izazvao udes kod Užica i pobegao, policija ga našla i vratila na lice mesta: Nezgoda u Beloj Zemlji

Sudar audija i kamiona, povređena jedna osoba

  • 0
Saobracajna nesreca, sudar kamiona i automobila Foto-ilustracija: Shutterstock

Na magistralnom putu Užice - Zlatibor u mestu Bela zemlja došlo kada su se sudarila dva putnička vozila. Jedan muškarac je zadobio je teže povrede i kolima Hitne pomoći prebačen je u Opštu bolnicu u Užicu.

- Do udesa je došlo na delu puta koji ima dve trake u jednom pravcu, kada je vozač automobila ukrajinskih registrskih tablica koji se kretao iz pravca Užica naglo skrenuo ulevo želeći da pređe u brzu traku, audi koji se već kretao brzom trakom takođe je naglo skrenuo ulevo kako bi izbegao sudar sa putničkim vozilom, ali je tom prilikom prešao u levu traku i udario u kamion koji je dolazio iz suprotnog pravca - kaže za RINU jedan od čevidaca.

Strani državljanin koji je izazvao udes je pobegao sa lica mesta, ali je nakon prijave očevidaca brzom reakcijom policije uhvaćen i vraćen na mesto nezgode, kako bi se utvrdili svi detalji ovog incidenta.

Usled saobraćajne nezgode na ovoj deonici puta došlo je do kolapsa u saobraćaju, a dugačke kolone formirane su iz oba pravca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA