≫ 

Pozadina uznemirujućeg snimka na kom majka divljački tuče dete u Obrenovcu: Objavljen je iz osvete

 ≫ 

Majka je navodno iz Obrenovca

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika justitius
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    26. jul 2022 | 19:30

    Dobijao batine i to dobre, pogotovo kada sam bezao iz skole. Sada, kada imam svoju decu, smatram da su roditelji ispravno tada postupali iako je cale imao tesku ruku😀 za decu se podrazumeva, neka manja vaspitna mera, tipa malo po guzi jer nista to nije strasno a budimo realni-pomaze. Nadam se da se socijalna sluzba, nece mesati u ovom slucaju...

  • MiMi

    26. jul 2022 | 19:09

    Pre neki dan pročitah izjavu Jelene Đoković "Moja deca su prva generacija dece koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka pre mene, otac, moji baba i deda, Novakovi takođe." Samo mi nije jasno da uspešni ljudi ovako razmišljaju i da li su svesni da nisu tako vaspitavani da li bi bili tu gde jesu! Naravno da mora da se napravi razlika između vaspitnih mera i fizičkog maltretiranja, ali mora da se zna ko je koga rodio!

  • Ma

    26. jul 2022 | 18:54

    Mozes misliti peckalicom za muve i to jos preko pelena. Bas strasno. Napravili citavu frku oko toga kao da ga je ubila od batina. Glupo je jednio sto je to postavila na socijalnu mrezu. To je glupo svoje kucne probleme iznositi u javnost. A to sto je dete dobilo malo po dupetu neki su napravili frku i paniku. Pa nas su roditelji tukli kada smo bili mali i nismo hteli da slusamo. Sto je rekao moj pokojni deda "mene su tukli svi ko god je stigao i ucitelj u skoli i pop i otac i strica ako ne slusam". A bili su sto puta bolje generacije od nas. A ovi danasnji klinci nisu dobijali batine i izrodili su se u kretene koji se bodu nozevima, drogiraju , slusaju skart i ne postuju autoritete do toga da ubijaju roditelje. I treba tuci dec batina je iz raja izasla. Kao i sto se gvozdje kuje dok je vruce. Nece nista da mu bude. Jedino ako je roditelj manijak i bas prebija decu takvima treba oduzeti decu. Ali zna se sta je vaspitna mera a sta je prebijanje. Ne treba praviti frku ni oko cega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA