≫ 

"Niko nije mogao da sakrije suze": Vranjanka rodila dečaka u kolima Hitne pomoći

Mama i beba su na Ginekologiji i osećaju se dobro

  • 2
Sanitet, ambulantna kola hitna pomoć, stomak, trudnoća, trudnica Foto: Milena Đorđević, Pixabay

Žena iz Vranja porodila se jutros u kolima Hitne pomoći na putu do bolnice. Rodila je zdravog dečaka, a medicinska ekipa je presrećna što je sve proteklo u najboljem redu.

Jadranka Stošić, sestra sa tridesetogodišnjim iskustvom, kaže da kada su stigli po pozivu bilo je jasno da je krenuo porođaj, ali je verovala da će stići do porodilišta. Međutim, žena se u putu porodila.

- Mlada majka je bila hrabra, doktor Nenad Blagojević specijalista urgentne medicine je bio uz nju. Sve je bilo neverovatno brzo, bukvalno su minuti bili u pitanju. Kada smo presekli pupčanu vrpcu i predali bebu ocu koji je vozio za nama, niko nije mogao da sakrije suze - priča za Novosti ova sestra.

Svi su srećni što se ova gotovo "filmska" intervencija okončala na najbolji način, a ekipa Hitne pomoći je bila presrećna što su pomogli mladoj ženi da na svet donese dečaka, svoje drugo dete. Nije retko da se žena porodi kod kuće, ali u putu do bolnice nije baš tako često.

Mama i beba su na Ginekologiji i osećaju se dobro.

Video: Prvi plač usred busa! Muž se oduzeo, žena se porodila uz pomoć putnika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA