Ranjen migrant u subotičkom naselju? Navodno hteo ilegalno da pređe granicu, transportovan u bolnicu

Nakon saznanja o pucnjavi i ranjavanju policija je, navodi se, u većem broju izašla na lice mesta i obavljen je uviđaj

  • 0
Policijski uviđaj Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Noćas su se ponovo čule sirene na Makovoj sedmici. Hitna pomoć, policija i žandarmerija morali su ponovo u šumu Hrstovaču kako bi intervenisali u još jednom slučaju pucnjave i ranjavanja. Po prvim informacijama ranjen je jedan migrant, nezvanično pri pokušaju ilegalnog prelaska granice.

Kako piše portal Subotica.com, sinoć nešto posle 21.30 časova u šumi na Makovoj sedmici,na kraju Graničarske ulice, Hitna pomoć je privremeno zbrinula, a potom i transportovala u bolnicu stranog državljanina, sumnja se migranta, koji je zadobio prostrelnu ranu u predelu butine desne noge.

Iz više izvora portal navodi da je prostrelna rana nastala od vatrenog oružja pri pokušaju ilegalnog prelaska granice sa Mađarskom. Po pisanjima na društvenim mrežama navodi se da je metak došao od strane mađarske granične policije, ali ta informacija nije potvrđena.

Nakon saznanja o pucnjavi i ranjavanju policija je, navodi se, u većem broju izašla na lice mesta i obavljen je uviđaj.

Nezvanično, ranjena osoba je, uz pomoć još nekoliko osoba koje su se zatekle tamo, izvučena iz dubine šume na put, a zatim je pozvana Hitna pomoć.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA