≫ 

Oluja u Čačku nosila sve pred sobom: Drvo iščupano iz korena i blokiralo saobraćajnicu

Zbog velike količine padavina u selu Mrčajevci šahte nisu mogle da prime svu vodu i došlo je do potopa Ibarske magistrale koja prolazi kroz ovo mesto u Šumadiji

  • 1
Oluja, olujno nevreme, drveno stablo, čačak, Foto: RINA

Jako olujno nevreme tokom popodnevnih sati protutnjalo je kroz Čačak. Obilna kiša praćena gradom nosila je sve što joj se našlo na putu.

- Nastao je haos kada je oluja iz korena iščupala stoletno drvo koje je provalilo ogradu i palo na put u jednoj od najprometnijih ulica koja vodi ka bolnici. Zbog toga je došlo do obustave saobraćaja u toj kolovoznoj traci. Samo pukom srećom nije bilo povređenih - kaže za RINU Čačanin.

Zbog velike količine padavina u selu Mrčajevci šahte nisu mogle da prime svu vodu i došlo je do potopa Ibarske magistrale koja prolazi kroz ovo mesto u Šumadiji.

- Izlila se ogromna količina vode, vozila nisu mogla normalno da saobraćaju. Slično je i sa drugim ulicama u Mrčajevcima, nakon kiše ostao je potop - kažu meštani.

Video: Kiša nije zaobišla Kragujevac, nego je baš udarila: Potoci se slivaju niz ulice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA