≫ 

"Umri, Srbijo, kopilad!": Nove dojave o bombama, zahtevi nezavisnost Kosova, Sandžaka i Vojvodine, i bitkoini

Kako je pošiljalac naveo, postavljene su bombe na Brankovom mostu, u Skupštini i zgradi Vlade, na svim aerodromima u državi, u Beogradskoj tvrđavi, tržnom centru Galerija, Delta Sitiju, Crkvi Svetog Marka

  • 23
Haker mail Foto: Shutterstock, Telegraf.rs

Redakciji Telegrafa stigao je novi mejl koji sadrži pretnje i listu zgrada u kojima su navodno postavljene bombe.

"Zdravo, srpska kopiladi! Neću da vam pišem na vašem odvratnom jeziku. Obraćam se Vučiću, predsedniku Srbije. Aleksandre, ako želiš mir, vrati Preševsku dolinu i severno Kosovo, ukloni svoje pretenzije na te teritorije ili ćemo te zapaliti i zapaliti ti kuću", navedeno je u mejlu.

Kako je pošiljalac naveo, postavljene su bombe na Brankovom mostu, u Skupštini i zgradi Vlade, na svim aerodromima u državi, u Beogradskoj tvrđavi, tržnom centru Galerija, Delta Sitiju, Crkvi Svetog Marka.

"Moji zahtevi su sledeći: Vratite sever Kosova i Preševsku dolinu Albancima, dajte nezavisnost Vojvodini i novopazarskom Sandžaku. Takođe, dajte mi pet bitkoina, ovo je moj kripto novčanik", navedeno je, uz link kripto novčanika i porku "Umri, umri, umri, Srbijo".

Redakcija Telegrafa je prijavila ovaj slučaj nadležnim organima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA