Manifestacija NOĆ U MUZEJU u Prirodnjačkom centru Srbije

Ove godine letnji programi Prirodnjačkog centra održavaju se svakog vikenda i subotom i nedeljom, tako da posetioci iz cele Srbije imaju brojne dodatne sadržaje u kojima uživaju

  • 0
Noć u muzeju Prirodnjački centar Srbije Foto: Arhiva Prirodnjačkog centra

Osim vođenih tura i bioskopskih projekcija, svi posetioci (pogotovu deca) učestvuju u edukativnim radionicama koje za cilj imaju da praktičnim sredstvima probude kod dece želju da se bave naukom.

U subotu 06. avgusta od 21 čas, održava se sada već omiljena manifestacija "Noć u muzeju" gde svi posetioci imaju priliku da u potpunom mraku, pomoću baterijskih lampi, obilaze muzejske postavke. Do sada se pokazalo kao jedno neverovatno iskustvo i poseban doživljaj.

Noć u muzeju Prirodnjački centar Srbije Foto: Arhiva Prirodnjačkog centra

Takođe, u toplim danima koje slede, jako je bitno rashladiti se i naći svoj odmor. Uz kupljenu kartu za Prirodnjački centar svi posetioci dobijaju besplatan ulaz na gradske bazene koji se nalaze odmah pored Prirodnjačkog centra. Na ovaj način omogućen je kompletan užitak za celu porodicu.

Prirodnjački centar inače predstavlja jedinstven spoj nauke, obrazovanja i zabave na jednom mestu što ga čini jedistvenim na ovom delu Evrope i beleži više od 100.000 posetilaca godišnje, od čega najveći deo čine porodične posete.

Noć u muzeju Prirodnjački centar Srbije Foto: Arhiva Prirodnjačkog centra

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA