≫ 

Preti li ovom delu Srbije lokdaun? Sve veći broj zaraženih u Zlatiborskom okrugu

Najviše zaraženih potvrđeno je u Užicu

  • 3
Prehlada, bolesna devojka, maska, korona virus kovid 19 Foto: Shutterstock, RTS

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje u Užicu, od prethodnog izveštaja do danas kovid 19 je potvrđen kod 252 lica na teritoriji Zlatiborskog okruga.

Najviše zaraženih potvrđeno je u Užicu – 70, zatim u Priboju – 35, Prijepolju – 27, Sjenici – 23, Novoj Varoši – 22, Požegi – 21, Arilju – 18, Bajinoj Bašti – 17, Čajetini – 12 i Kosjeriću - 7.

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 78.970 slučajeva infekcije korona virusom (COVID-19) na teritoriji Zlatiborskog okruga.

Video: U kovid bolnici u Batajnici 203 pacijenta, 7 na respiratoru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    4. avgust 2022 | 14:01

    Pa,vidite ja sam se vakcinisala tri puta ne jednom ve 3puta sam se vakcinisala sa sofarm vakcinom a vukla sam koronu 3 dana onda sam bas isla kad bio sveti ilija najmiliji 2avgusta otisla uradila test brz i pozitivna sam na covid19 veruj te mi nije mi bilo bas svejedno kad sam cula od zdrastvenog radnika da sam pozitivna na covid19 ms da imam koronu pa sam sa tim rezultatom otisla u dom zdravlja kovid u vojvode stepe i tu sam cekala red bogame tacno 3ipo sata da udjem u ambulantu da mi se otvori bolovanje i dobila sam lekove da pijem i to mngo na dan i vitamine isto i u nedelje ponovo idem da radim test i kontrola i valjda ce mi se zatvoriti bolovanje.zna te staje najgore meni ova izolacija izmedju 4zida nigde nesmem da se krecem a navikla sam da sam stalno u nekom pokretu.

  • tea

    4. avgust 2022 | 13:28

    koliko ima beograd ,jutros u v stepe u8h minimum 5o ljudi i jos pao sistem,isto i sinoc pad sitema oko l9h

  • Trgovac

    6. avgust 2022 | 22:54

    Kako Ukrajina više nije interensantna odmah "vratiše" koronu, kada u Tajvanu krene ajcija prestaće i Korona !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA