Ovog popodneva gužve su na svim graničnim prelazima: Na Horgošu i Preševu se čeka 2 sata

Na ostalim ganičnim prelazima zadržavanje je do sat vremena

  • 0

Na graničnom prelazu Gradina, na ulazu u zemlju zadržavanje za putnička motorna vozila je 50 minuta, a na izlazu je 120 minuta, podaci su Uprave granične policije od 13 i 15 sati.

Na graničnom prelazu Preševo, na ulazu i izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 120 minuta, a na prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za putnička i teretna motorna vozila je takođe 120 minuta.

Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu zadržavanje za putnička motorna vozila je 45 minuta, na prelazu Gostun, na ulazu i izlazu za sve kategorije vozila je 45 minuta, a na graničnom prelazu Špiljane, na izlazu, zadržavanje za sve kategorije vozila je 40 minuta.

Putevi Srbije upozoravaju na izmene u režimu saobraćaja na pojedinim deonicama, pa se tako na deonici petlja Ub - petlja Lajkovac, u smeru ka Beogradu danas zatvaraju službeni prolazi nakon što su okončani radovi na održavanju kolovozne trake. Izlaz na petlji Ub, u smeru ka Beogradu, je otvoren za saobraćaj, a zatvorene su preticajne saobraćajne trake oba smera, u dužini od 200 metara.

U tunelu Trbušani, u oba smera u toku su do sutra do 9 sati radovi na završnom ispitivanju tunelskih cevi, zbog čega je zatvorena tunelska cev ka Beogradu, a saobraćaj se odvija dvosmerno u suprotnoj tunelskoj cevi.

Na deonici Straža - Jasenovo u toku su radovi na pojačanom održavanju i trajaće do 31. oktobra uz naizmenično propuštanje vozila.

Kod Vlajkovca, na deonici Pančevo - Vršac odvijaju se radovi na popravci mosta preko kanala Dunav - Tisa - Dunav, uz naizmenično propuštanje vozila.

Saobraćaj je obustavljen na deonici Brežđe - Divčibare, Krčmar - Divčibare, a obustava će trajati do 30. oktobra. Alternativni pravac: Mionica - Divci - Valjevo - Kaona - Divčibare.

U Zajecaru se u Ulici 7. septembar odvijaju radovi na sanaciji dela državnog puta u dužini od 500 metara i trajaće do 15. avgusta , a saobraćaj se odvija prema privremenoj saobraćajnoj signalizaciji, uz eventualne kraće zastoje.

Video: Na Horgošu se čeka do 9 sati, na Batrovcima 7: I dalje velike gužve na graničnim prelazima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA