≫ 

Srpkinja je prišla svom autu i videla rep sa krljuštima kako viri i pomera se levo-desno

Komentari na objavu na društvenim mrežama bili su različiti. Neki su rekli da više nikad ne bi ušli u auto posle tog prizora, dok su drugi savetovali da pored vozila stavi toplo mleko koje će da privuče zmiju

  • 2
Zmija, šarka Foto: Shutterstock

Jedna Novosađanka ostavila je parkiran auto, a onda su njene komšije videle da se u njemu nalazi zmija.

Ona je snimak zmije koja viri iz automobila podelila na društvenim mrežama.

"Ušla mi je zmija u auto. Zna li neko o kojoj zmiji se radi? Komšije videle i snimile, nisam bila prisutna. Pola sata smo pretresali auto, nismo je našli. Kažu da ima oko 50-60 centimetara. Molim za pomoć", napisala je.

Sudeći po komentarima, u pitanju je zmija ribarica, koja je potpuno bezopasna. Ipak, Novosađanka je istakla da su joj komšije prepričale da je zmija siktala na njih.

Kako je dodala, sa komšijom je pola sata pretraživala automobil, ali od zmije nije bilo ni traga. Pretpostavlja se da je, ukoliko je još u automobilu, zmija ispod haube ili negde u karoseriji vozila.

Komentari na objavu na društvenim mrežama bili su različiti. Neki su rekli da više nikad ne bi ušli u auto posle tog prizora, dok su drugi savetovali da pored vozila stavi toplo mleko koje će da privuče zmiju.

Video: U kola mu se uvukao ogroman piton: Otišao kod vulkanizera i imao šta da vidi

(TElegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA