Doneta odluka o raspisivanju konkursa za petu nacionalnu frekvenciju

REM je prošlog meseca odlučio da četiri nacionalne frekvencije ponovo dobiju TV Prva, TV Pink, Hepi TV i TV B92, kao i za područje Srbije Hit mjuzik FM, Radio S, Radio S2 i Plej radio

  • 2
Avala, Avalski toranj Foto: Shutterstock

Regulatorno telo za elektronske medije (REM) doneo je odluku o raspisivanju konkursa za petu nacionalnu frekvenciju.

Kako se navodi na sajtu tog tela, Savet REM-a na sednici 29. jula doneo je odluku o raspisivanju Javnog konkursa za izdavanje dozvole za pružanje medijske usluge televizijskog emitovanja putem zemaljskog digitalnog prenosa za područje cele Srbije.

Savet REM-a je na istoj sednici doneo odluku o raspisivanju Javnog konkursa za izdavanje dozvola za pružanje medijske usluge televizijskog emitovanja putem zemaljskog digitalnog prenosa sa alotmenta Avala i medijske usluge radija putem zemaljskog analognog prenosa na području Grada Beograda.

- Konkurs je raspisan za pružanje medijske usluge: jedna dozvola za televizijsko emitovanje za područje cele Srbije, tri dozvole za televizijsko emitovanje za alotment Avala i 12 dozvola za radijsko emitovanje za region Grada Beograda - navodi se na sajtu REM-a.

REM je prošlog meseca odlučio da četiri nacionalne frekvencije ponovo dobiju TV Prva, TV Pink, Hepi TV i TV B92, kao i za područje Srbije Hit mjuzik FM, Radio S, Radio S2 i Plej radio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jakooo

    10. avgust 2022 | 17:35

    Drugar,bilo tesko u osnovnoj,ili jos si tamo?

  • Hogar

    10. avgust 2022 | 17:01

    OVO JE URADJENO JER EU TAKO HOCE .....STO DOKAZUJE DA SMO.OBICNI VAZALI....VUCIC JE SVE POTPISAO SIPTARIMA SAMO SE KRIJE ....OVI IZDAJNICI SA N1 I NOVA S KOJI UPORNO NAVIJAJU ZA UKRAJINU A KAKO I NEBI KAD IM JE SEF BIVSI DIREKTOR CIA....I SAD ONI SU BORCI ZA SRBIJU..IDIIIII....NISMO ZNALI....NAROD TREBA DA TRAZI REFERENDUM A PRE TOGA DA VUCIC JAVNO.KAZE STA JE I ZBOG CEGA POTPISAO SIPTARSKIM TERORISTIMA A OVAMO IZIGRAVA KLOVNA KAD KURTI NAPADNE SRBE....I.ONDA VIDETI KOJI SU NASI NACIONALNI INTERESI A OVU VLAST SMENITI ZBOG LAZI I PREVARA U VEZI.KOSOVA ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA