≫ 

I danas svi izjavljuju žaljenje što si nas napustio: Pretužne reči Bogoljuba Karića bratu Sretenu

Moj brat Sreten je imao takvu ulogu u mom životu, da ja isto to mogu da kažem za svoj život... Jer Sreto nije bio običan čovek, napisao je Karić na Instagramu

  • 0
Bogoljub i Sreten Karić Foto: Milena Đorđević

Bogoljub Karić, srpski biznimsen opet se javno prisetio kakav je bio njegov brat Sreten koji ih je napustio pre pet godina,  a najpre rečima Dostojevskog.

- Kada mi je umro brat, moj se život, kao jabuka kad je presečete na pola, podelio na dva dela. Na život sa njim i život posle njega..." - tako je pisao veliki ruski pisac Dostojevski o smrti svoga brata...

Moj brat Sreten je imao takvu ulogu u mom životu, da ja isto to mogu da kažem za svoj život... Jer Sreto nije bio običan čovek, napisao je Karić na Instagramu:

On skoro da nije imao drugu ljudsku osobinu sem dobrote. Velike, iskrene, ljudske, bezgranične dobrote! I zato je tuga i praznina koju je ostavio za sobom tako velika, ne samo u mom srcu, već u srcima svih koji su ga poznavali i voleli. A nije bilo moguće poznavati a ne voleti Sretena Karića!

- Ali, zbog njega, zbog onog čemu nas je on učio i što nam je poručivao - ne smemo da tugujemo! Njegov osmeh, bez kojeg nema praktično ni jedne njegove fotografije, nam daje snagu da prebolimo tugu i da se i danas, kada ga već više od pet godina nema fizički sa nama, napajamo njegovom životnom snagom i optimizmom. Osećam i znam da nam i sada to poručuje, posebno svojoj porodici, da tugu zamene radošću što su ga imali i voleli. Za sobom je ostavio sećanje na svoju dobrotu, ljubav za sve, želju da pomogne drugim ljudima, bio je pravi i iskren prijatelj - napisaao je Karić.

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Објава коју дели Bogoljub J. Karic (@bogoljubkaric)

Dodao je da i danas kada sretnemo ljude širom regiona, svi izjavljuju žaljenje što nas je takav čovek napustio.

- Ostavio je sve onako kako je on želeo, zdravu i uspešnu porodicu, složnu, kakvi smo uvek i bili. To je nešto što mu dugujemo za svu nesebičnu pažnju i brigu koju nam je pružao. Brate naš Sreto, večno živiš u našim srcima i duši. I svi trebamo da se setimo svojih dragih ljudi, koji su u carstvu nebeskom, tako oni žive u nama i našim srcima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA