≫ 

On ima 21 godinu, ona 16. Terete ga za vanbračnu zajednicu s maloletnicom: Sve o nestanku devojčice iz Laćarka

Devojčica se juče vratila kući, ali mladić još nije pronađen

  • 6
Nestala Anastasija  Rajšić Foto: privatna arhiva, Printskrin: Google maps

Za mladićem H.D. (21) s kojim je pre dva dana nestala tinejdžerka A.R. (16) iz Laćarka, policija je raspisala potragu, saznaje Telegraf.rs. 

Devojčica se juče vratila kući, ali mladić još nije pronađen. Prema informacijama našeg portala, policija u Sremskoj Mitrovici podnela je krivičnu prijavu protiv ovog dečka za krivično delo vanbračna zajednica sa maloletnicom.

Takođe, u kući devojčice nedostaje 15.000 evra, potvrdili su juče članovi njene porodice.

Podsetimo, tinejdžerka A.R. nestala je u sredu oko 21 sat, kada je viđena kako ulazi u crveni taksi u kojem je bio H.D. Porodica je prvo izrazila sumnju da je A.R. oteta, a za Telegraf su naveli da je "otmičar" njen bivši momak H.D.

Tinejdžerka je juče tokom dana vraćena kući. Njena majka kratko je za Telegraf izjavila da je A.R. dobro. Nestalom novcu nema traga.

Video: Ovi ljudi su seksualni prestupnici, a jedan je zbog silovanja bio na robiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ?

    19. avgust 2022 | 12:06

    Nije kriv mladic sto pare nedostaju, no njihova kcer.

  • Nikola

    19. avgust 2022 | 12:58

    A zašto su rođaci prijavili nestanak i sumnju da je oteta ako su znali za vanbračnu zajednicu?! U zadnje vreme se mnogo zloupotrebljava empatija građana kada su deca u pitanju. Prijavljiju se nestanci a ustvari roditelji znaju gde im je dete nego lično nemaju načina da ga vrate pa prijavljuju nestanak. Plašim se da kao u onoj priči o vuku ljudima to dosadi pa niko ne reaguje kada vuk stvarno dođe.

  • CQ

    19. avgust 2022 | 12:06

    Ljubav se ne može zabraniti i nije krivično delo,neka godina manje nije greh jer je ostalo od naših predaka kao tradicija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA