Saobraćajna nezgoda kod Leskovca: Autobus sleteo s puta i prevrnuo se, povređen veliki broj ljudi

Na licu mesta se nalazi veliki broj vozila policije i Hitne pomoći

  • 5
saobraćajna nezgoda, prevrnut autobus, leskovac, Pečenjevci Foto: D. K.

Jutros oko pet sati došlo je do udesa na auto-putu Leskovac-Niš, gde se prevrnuo autobus leskovačkih registarskih tablica.

Kako javlja reporter Telegrafa sa lica mesta, autobus je sleteo sa puta i prevrnuo se na bok. Mesto prevrtanja vozila je od mesta sletanja sa puta udaljeno nekoliko stotina metara.

Prema našim saznanjima, u pitanju je turistički autobus koji se, najverovatnije, vraćao sa letovanja.

Direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević potvrdio je da je povređen veći broj ljudi i da ih Hitna pomoć prevozi u leskovačku i nišku bolnicu.

Na licu mesta se nalazi veliki broj vozila policije i Hitne pomoći.

Za sada nema informacija o povređenima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zec

    21. avgust 2022 | 07:11

    Kako da se ne prevrne kada vozaci ne staju. Umorni voze a inspekcija i saobracajna policija ih ne kontrolisu. Firma koja se bavi prevozom putnika posalje vozaca za Slovacku i Bec da ostavi ljude uzme druge i odmah se vrati. Jel to normlano? Da se vozi po 24h i vise bez pauze???

  • Slavko

    21. avgust 2022 | 12:55

    Kao i uvek dva dana udarna vest,stradaju nedužni putnici,vozači koji sadaju za volan umorni i nenaspavani, pišu bezimene trake,voze bez pauza i dešavaju se ovakve katastrofe.Naravno vozac odmah u pritvor i slučaj je završen,a gde su u toj priči gazde i turističke agencije koji prave program putovanja i primoravaju vozače da su non stop za volanom(ako odbiješ uvek ima ko hoce iako je vozac u drugoj firmi recimo vozac grackog prevoza),dali neko pita za odgovornost gazde i tur. agencije?

  • Зоне

    21. avgust 2022 | 12:49

    Аутобус је Сомборске а не Лесковачке регистрације...!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA