≫ 

Obišli smo novosadski Štrand posle oluje: Suncobrani "odleteli", u pesku ostali krateri

Posledice nevremena vide se i novosadskom Štrandu

  • 1
Nevreme Novi Sad, Štrand Foto: Nikola Bilić

Jak pljusak sa olujnim vetrom izazvao je tokom noći probleme na brojnim novosadskim ulicama koje su bile poplavljene, jer kanalizacija nije mogla da prihvati veliku količinu vode, kako smo jutros i pisali. 

Problema je bilo u svim delovima grada, a pljusak je poplavio i delove najvećih saobraćajnica u gradu, kao što su Bulevar oslobođenja, Bulevar patrijarha Pavla, Bulevar Evrope, Futoška ulica, ali i veliki broj manjih ulica, posebno na Detelinari, Grbavici i Podbari.

Jak pljusak počeo je noćas oko tri sata, kada nije bilo gužve u saobraćaju, pa su vozila uspela da prođu poplavljenim ulicama.

Posledice nevremena vide se i novosadskom Štrandu. Naime, kako javlja naš reporter s lica mesta, suncobrani su ostali na zemlji, a voda je iskopala kanale koje gradske službe kasnije morale da ravnaju.

Iventar okolnih kafića takođe se našao na pesku, a kako sve izgleda možete pogledati na našim fotografijama s lica mesta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA