"Svanulo nam je kad smo došli na granicu": Bez gužvi na prelazu sa Crnom Gorom, jenjava li turistička sezona?

Slična situacija bila je i na graničnom prelazu Jabuka kod Pljevalja, gde takođe tokom prethodnih 24 sata nisu zabeležena veća zadržavanja

  • 2
granični prelaz, gostun Foto: Rina.rs

Nakon što su srpki turisti prethodnih meseci opsedali granične prelaze ka crnogorskom primorju, one koji su danas krenuli na put naoružani strpljenjem dočekala je odlična slika. Oba granična prelaza prošli su bez zadržavanja i bez čekanja u kilometarskim kolonama.

- Ovaj dan ćemo upisati crvenim slovima. Malo je falilo da otkažemo naše porodično putovanje zbog kilometarskih kolona, nismo smeli da se usudimo da pođemo na putovanje sa decom, ne znam kako bismo podneli. Međutim, osvanulo nam je kada smo videli da je granični prelaz Gostun gotovo prazan, u roku od 15 minuta smo prešli u Crnu Goru. Nadamo se da će takva situacija biti i u povratku - rekla je za Rinu Nevena Filipović, koja je sa porodicom krenula u Herceg Novi.

Slična situacija bila je i na graničnom prelazu Jabuka kod Pljevalja, gde takođe tokom prethodnih 24 sata nisu zabeležena veća zadržavanja.

Veće gužve se očekuju još krajem avgusta, kada bude smena turista poslednjih u ovoj letnjoj sezoni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA