≫ 

"Voleću te zauvek": Verenik devojke koju je ubio autobus na Malti završio u bolnici čim je čuo vest

Pred Kristinom su tek bili veliki planovi, uključujući i venčanje sledeće godine

  • 9
Kristina i njen verenik Daniel Foto: Privatna arhiva

Kristina Živanović (23) poreklom i Sokobanje poginula je juče na Malti, tačnije u gradu St. Pol Bej. Tragedija se dogodila oko 15 sati kada je autobus na koji je Kristina žurila kako bi što pre stigla kući nakon posla, udario u nju, nakon čega devojci nije bilo spasa. Na lisu mesta je podlegla povredama.

Njen mladi život tragično je prekinut. Pred Kristinom su tek bili veliki planovi, uključujući i venčanje sledeće godine. Njen momak Daniel Vasalo, doživeo je šok nakon što je saznao šta se Kristini desilo.

- On je trenutno u bonici pod nadzorom lekara. Ja sam pokušao jutros da razgovaram sa njim, ali je to trajalo samo dva minuta. jako mu je teško. Ja sutra stižem tamo, pa ću videti u kakvom je on stanju - rekao nam je otac Strahinja.

Daniel je na svom Facebook profilu podelio njegovu i Kristininu sliku, uz srceparajuću poruku.

- Voleću te zauvek. Mnogo mi nedostaješ, uvek ćeš biti u mom srcu - napisao je Daniel ispod zajedničke fotografije.

Strahinja Živanović otac tragično preminule Kristine, za Telegraf.rs otkriva šta se desilo kobne noći kada je zauvek izgubio svoju mezimicu.

- Ja sam u ponedeljak sleteo sa Malte. Kristina je tamo živela od 2004. godine, tamo je i školu završila. Radila je tamo i išla na obuke za druge poslove. Planirali smo svadbu naredne godine, jer je bila verena. Ona je mlada, rođena je 13. avgusta 1999. godine - priča neutešni otac, i dalje u šoku zbog gubitka deteta.

Sutra, dodaje, ide na Maltu, gde će imati i razgovor sa policijom, kako bi dobio izveštaj šta se desilo.

- Ne znam ko je kriv, ali znam da mog deteta nema. Njena majka, moja žena, javila mi je šta se desilo jer sam ja u Srbiji. Samo se nadam da će mi dati da je vidim, to mi je želja. Kada budem saznao šta se desilo, ja ću vam javiti. Videćemo što se tiče transporta tela, koliko to košta i kakva je procedura. Ne znam šta da vam kažem, u šoku sam, sutra ću saznati sve - priča otac Strahinja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pakao

    25. avgust 2022 | 15:48

    Provedoh 6 godina na tom budjavom ostrvu, pakao od ostrva, droga alkohol nastranost itd itd, vozaci autobusa voze kao manijaci tako da me i ne cudi kad nekoga udarez jos su zanjih godina primali pakistance filipince i razne , jeftina radna snaga, dodjoh i pobegoh sa tog ostrva i da bog da nikad ne isao tamo

  • Grunf

    25. avgust 2022 | 17:40

    Što je prelazila ulicu van pešačkog prelaza? Na slici se lepo vidi da je pešački na samo 50 metara dalje.

  • JO

    25. avgust 2022 | 17:43

    Šta se desilo? Pa na slici se lepo vidi šta se desilo. Prelazila van pešačkog. Eto to se desilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA