Karambol u Leskovcu: Pijana dala gas, umalo pregazila devojku, uništila nekoliko vozila i pokušala da pobegne

Izašla je iz sporedne ulice pa punim gasom udarila u naš automobil, a onda je nastavila pa udarila u banderu, priča vlasnica uništenih kola

  • 0
udes, Leskovac Foto: Jugmedia

Starija žena sinoć je u ulici Nikole Skobaljića, vozeći automobil marke reno pod punim gasom i u alkoholisanom stanju, uništila nekoliko vozila parkiranih ispred lamela, piše Jugmedia.rs. Kako dalje navode, iskrivila je saobraćajne znake, fasade i umalo pregazila devojku koja je u tom trenutku ulazila u automobil ispred frizerskog salona, potvrdili su juGmedii vlasnici automobila koji su bili očevici ovog događaja.

- Izašla je iz sporedne ulice pa punim gasom udarila u naš automobil, a onda je nastavila pa udarila u banderu. Nije stala pa je nastavila, pokušala da pobegne ali se zakucala u mercedes - priča vlasnica automobila koja sa suprugom čisti staklo ispred svog vozila.

Dodaju da se čula strahovita buka i da su ljudi bili uplašeni.

- Oštećeno je par vozila, dva saobraćajna znaka. Pričinjena je materijalna šteta, a povređenih nema. Žena je dovedena je u prostorije leskovačke Policije - potvrđeno je u PU Leskovac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA