Peto paljenje vozila na severu Kosmeta od početka godine: Izgoreo beli punto Srbina iz Zvečana, šteta totalna

Ovo je 56. vozilo zapaljeno od 2014. godine u sredinama u kojima žive Srbi

  • 0

U ulici Cara Dušana u Zvečanu, sinoć nakon ponoći, potpuno je izgoreo automobil kosovskomitrovačkih registarskih oznaka marke "Fiat Punto" vlasnika srpske nacionalnosti.

Kako piše Kossev, utvrđen je identitet vlasnika, sa inicijalima S. N.

Kako im je potvrđeno iz policije regiona Sever, informaciju o požaru na ovom automobilu stanica u Zvečanu dobila je telefonskim putem u 00.50 časova.

Policija je potom na navedenoj adresi i pronašla zapaljeno vozilo, a na licu mesta se nalazio i vlasnik koji je dao izjavu.

Požar su združenom akcijom ugasile vatrogasne jedinice iz Zvečana i Mitrovice, a kako preciziraju iz policije, na vozilu je nastala totalna šteta.

Po nalogu istražnog odeljenja izvršen je uviđaj, a dežurni tužilac naložio je otvaranje slučaja "izazivanje opšte opasnosti".

Ovo je peto paljenje automobila na severu pokrajine od početka ove godine.

Početkom juna u Zubinom Potoku zapaljen je automobil "Audi A6 allroad" u vlasništvu muškarca M. A, aprila meseca zapaljen je automobil 22-godišnje devojke u Kosovskoj Mitrovici, a krajem istog meseca takođe u Zubinom Potoku, zapaljen je automobil stranih registarskih oznaka u vlasništvu žene sa Kosova. Takođe u Zubinom Potoku prijavljeno je policiji da su 2. maja nepoznate osobe zapalile dve gume na automobilu parkiranom u privatnom dvorištu.

Sa izuzetkom slučaja bacanja bombe, kao i najmanje jednog zapaljenog automobila tokom oktobarskih nemira 2021. godine na Severu, ovo je 56. vozilo zapaljeno od 2014. godine u sredinama u kojima žive Srbi.

Video: Pogledajte šta je ostalo od automobila koji je izgoreo kod Palate Srbija: Prvi snimci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA