≫ 

Čačani sinoć nisu mogli da spavaju od buke, a tek kad su videli odakle dopire - ostali su u čudu

Dešavalo se da ih budi glasna muzika, ali ovo nikada

  • 7

Do sada su se građani Čačka mahom žalili na buku koja dolazi iz ugostiteljskih objekata. Međutim, sada se pojavio novi problem – kosidba trimerima u noćnim satima, piše ozonpress.net

Kako navode sugrađani iz ulice Bate Jankovića, jutros od 3 do 5 časova, jedan radnik komunalnog preduzeća kosio je i šišao travu u okolini hale Borac i na samom mostu.

- Kosidbu, šišanje trimerom je počeo u tri sata noću, u 5 ujutru završio. Čovek je šišao izdanke trave po asfaltu i trotoaru sa lampom na glavi. Pitam da li je normalno, centar grada, radi li na svoju ruku ili ga neka firma maltretira? Poludeli smo od nespavanja, a radimo prvu - kaže Siniša i dodaje da je pokušao da sazna kako se zove radnik i za koju firmu radi ali bezuspešno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MS

    1. septembar 2022 | 12:08

    U Srbiji je poželjno lenčarenje, treba kazniti one koji rade. Taj radnik pati od nesanice pa izašao da kosi usred noći.

  • Dejana

    1. septembar 2022 | 12:56

    U Ivanjici još gore Imaji neki što noću voze motore bez auspuha. Urlaju motori celu noć i skoro cele godine. Niko živi u lokalnoj samoupravi nije intervenisao. Pitamo se zašta primaju ti ljudi plate? Narod prigovarao i republičkom ispektorima i ništa. Doduše jete jedan poslanik DVERI nas utešio, obećao je da će kad počne skupština da radi on će lično da podnese zahtev da se u gradu od 22h do 6h izjutra ograniči buka na 60 db . Narod ne može da spava mirno već godinama a džiberi glime bakere.

  • Acko

    1. septembar 2022 | 14:02

    Lepo pozoves policiju,i ako ne intervenisu zoves celu noć na svakih 5 minuta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA