≫ 

Pokloni za dečake iz Leskovca: Jelica je svetski fenomen, 2 puta rodila blizance, posetio ih i gradonačelnik

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović posetio je danas porodicu Trajković koja je dobila drugi par blizanaca, sada imaju četiri sina Viktora, Pavla, Uroša i Stefana

  • 1
Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović Foto: Jugmedia

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović posetio je danas, zajedno sa generalnim sekretarom Stalne konferencije gradova i opština Nikolom Tarbukom, porodicu Trajković u naselju Ančiki, koja je nedavno postala bogatija za još jedan par blizanaca. Četvorogodišnji Viktor i Pavle dobili su braću – Uroša i Stefana.

Prilikom posete, gradonačelnik im je uručio poklone – kolica za blizance i igračke za starije dečake, ali i auto-sedišta, koja lokalna samouprava obezbeđuje za svu novorođenčad na teritoriji Leskovca, piše JugMedia.

Ponosni roditelji, Jelica i Miloš Trajković, zahvalili su se na ukazanoj pažnji i poklonima i istakli da im veoma znači podrška koju im lokalna samouprava pruža, i to u najosetljivijem periodu odgajanja i vaspitavanja dece.

Leskovačka kompanija „Bebi snovi“, odavno poznata po humanosti i društvenoj odgovornosti, za decu je obezbedila i krevetiće, koji će im biti dostavljeni u toku naredne nedelje.

Podsećamo, gotovo svi nacionalni portali i štampani mediji preneli su vest o tome da je porodica Trajković prirodnim putem dobila dva para blizanaca istog pola, a stručnjaci tvrde da je statistička verovatnoća da se tako nešto desi 1 : 700.000.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlata

    2. septembar 2022 | 16:34

    Poznajem i apotekarku iz Starih Banovaca ima 2 para muških blizanaca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA