Novi bizaran trend među mladima: Pored nadgrobnih spomenika najmilijih igraju uz narodnjake

Suludim trendovima, izgleda, nema kraja

  • 43
Bizaran trend: Igranje na groblju Foto: Printscreen/Instagram/TikTok/Twitter

Svakodnevno na društvenim mrežama imamo priliku da vidimo neki novi trend. Ovaj najnoviji verovatno je i najbizarniji dosad, a ono što bez sumnje pokazuje je nepoštovanje prema onima koji više nisu sa nama, samo zarad lajka više.

Naime, trend koji je počeo da hara Srbijom, jeste da se članovi porodice preminulog snimaju na groblju uz muziku. Pored ,muzike, tu je i garderoba, prikladna za vašar ili večernji izlazak u klub.

Sramotne scene šokirale su sve korisnike društvenih mreža.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Mićko (@micko.official.parody)

Jedan od takvih snimaka jeste video žene koja pleše na grobu, navodno svoje, majke uz stihove narodne pesme Zlate Petrović "Majko moja" i peva: "To je žena srca jaka, to je, ljudi, moja majka" pokazujući na fotografiju na nadgrobnom spomeniku. Žena je za ovaj snimak imala i spremnu "koreografiju", veselila se, a mnogi su je zbog toga kritikovali u komentarima. "Pa na groblju li se peva i igra", "Nebeski narod...", samo su neki od komentara.

U julu mesecu, pijavio se snimak mlade devojke koja pleše na grobu rođenog oca. U kratkoj majici, i još kraćem šortsu, iznad nje je pisalo "mrtva iznutra", dok je iznad groba pisalo "zaista mrtav". Ovaj snimak podeljen je na Tviteru uz opis "Bolest je nagrizla društvo".

@daviddjuric051 #balkan ##groblje ♬ original sound - Najbolji mimovi na balkanu ❤️

Više je ovakvih snimaka na TikToku gde se pleše, igra ili peva na groblju uz stihove narodnih pesama.

@milos__s kad ne znas gde ces pa svratis na groblje kod bilo koga😂😂😂😂 ♬ original sound - Milos Stankovic

Tako jedan snimak prate stihovi: "Već su davno legli svi i svu tugu skrila tama. Koga čekaš noćas ti, koga čekaš tako sama". Neko je uz snimak groblja objavio stihove iz pesme Miloša Bojanića "Hajmo na noge, hajmo svi ruke gore". Bilo  je i snimaka momaka koji su nasumično izabrali grob i glumili da plaču, dok se ostali smeju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    2. septembar 2022 | 21:29

    Ukinute drustvene mreze, pogotovo tik tok,vratite narod na nokiu 3310 a omladinu na drustveno korisni rad,za momke obavezan vojni rok,za devojke obavezna predavanja o moralu i vaznosti porodice!Ovo je propast!

  • 6

    2. septembar 2022 | 21:16

    Današnja omladina je umno poremećena.

  • Srem

    2. septembar 2022 | 21:21

    Omladina je odavno zglajznula

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA