≫ 

Broj novozaraženih koronom na jugu raste: U Kruševcu manje obolelih u kovid bolnici

Kruševačka kovid bolnica trenutno ima 173 zaražena pacijenta, što je 23 manje u odnosu na 1. septembar * Na kovid 19 u Vranju testirane su 243 osobe sa teritorije Pčinjskog okruga

  • 2
Virus korona test bris PCR Foto: Shutterstock

U kruševačkoj kovid bolnici ovih dana ima manje pacijenata nego prvog dana meseca, dok podaci pokazuju da raste broj zaraženih koronom na jugu Srbije.

Kruševačka kovid bolnica trenutno ima 173 zaražena pacijenta, što je 23 manje u odnosu na 1. septembar, kada je bilo 196 hospitalizovanih, prenosi Tanjug.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, petoro je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju, navodi se na sajtu Kliničkog centra Niš.

U niškoj bolnici smešteno je šestoro pacijenata, od kojih je kod troje potvrđen kovid.

Najviše novozaraženih iz Vranja

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, na kovid 19 testirane su 243 osobe sa teritorije Pčinjskog okruga, prenose Novosti.

Analize su pokazale da su 74 lica pozitivna na koronavirus. Od toga 36 je iz Vranja, 14 iz Surdulice, 13 iz Vladičinog Hana, 4 iz Bujanovca 3 iz Trgovišta i po 2 Bosilegrada i Preševa. Ovo je najveći broj novozaraženih koronom u poslednjih nedelju dana.

U vranjskoj Kovid ambulanti za decu tokom prethodna 24 časa su obavljena 24 prva pregleda i 23 antigenska testa. Rezultati kažu da je sedmoro dece bilo pozitivno na korona virus.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • X

    4. septembar 2022 | 18:55

    U kanadi pocele da pljuste tuzbe zbog otpustanja i tiranije ..i gle cuda izadje jedan glavnih doktora i kaze od danas nema karantina ..cak i ako si zarazen mozes na posao :))))) CIRKUS

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA