• 1

Studiranje i posao mogu zajedno: Izaberite fakultet na kome je to moguće

Studirali ste ili studirate i iz nekog razloga niste u mogućnosti da uskladite obaveze na fakultetu i posao? Vreme je za promenu i da izaberete fakultet koji nudi mogućnost da studirate dok radite

 • 1
FDN

Foto: Saša Džambić

STUDIRANJE I POSAO MOGU DA IDU ZAJEDNOZbog životnih okolnosti počeli ste da radite i niste završili fakultet. Iz nekog razloga niste uspeli da uskladite posao sa fakultetom, ili nije bilo razumevanja na fakultetu za vaše poslovne obaveze. I dalje je ostala velika želja vaše porodice, a prvenstveno vaša da završite studije jer ste uložili puno rada, odricanja i truda u studiranje. Pored toga, propuštate mogućnost za napredovanje na poslu jer niste završili fakultet. Sada imate mogućnost da pređete na drugi fakultet i nastavite studije.

Na Fakultetu društvenih nauka (FDN) je moguće studirati dok radite. Prilagodili smo školovanje tako da budete u prilici da uskladite vaše poslovne i privatne obaveze sa nastavkom studija.

FDN

Foto: Saša Džambić

Pitate se kako ćete sada postići da studirate kada imate manje vremena?Na Fakultetu društvenih nauka se insistira na spoju teorije i prakse. Vi ste tokom rada stekli znanje i iskustvo, koje ćete moći da povežete sa novim znanjima i biće vam lakše da savladate gradivo.

Iskustva kažu da čak 94,57% studenata koji se odluče za nastavak studiranja uspešno završe studije u roku.

Najvažnije je što vam se predmeti koje ste položili računaju i nastavljate na godini na kojoj ste stali sa studijama.

Koji su još razlozi zašto da nastavite studije na Fakultetu društvenih nauka?

 • Upisom dobijate profesora mentora koji vas vodi kroz studije i uvek je tu za vas;
 • Niste u obavezi da dolazite na predavanja jer sve možete da pratite onlajn;
 • Fleksibilnost i više mogućnosti i termina za polaganje, više termina za polaganje kolokvijuma i ispita u prepodnevnim i popodnevnim terminima, a pojedini ispitni rokovi su organizovani i subotom;
 • Konsultacije sa profesorima su u prepodnevnim, ali i poslepodnevnim terminima;
 • Različite pogodnosti prilikom plaćanja školarine, kao i mogućnost plaćanja školarine na 12 rata;
 • Ceo materijal za učenje se nalazi na platformi i uvek vam je na raspolaganju u bilo koje doba dana;
 • Prijavu ispita i ostale administrativne aktivnosti možete da obavite onlajn;
 • Svi profesori koriste sve savremene vidove komunikacija, tako da ćete biti u mogućnosti da dobijete sve odgovore na vaša pitanja na jednostavan i brz način.

Za sve koji žele da nastave studiranje smo obezbedili i veliki popust i do 50%, kao i plaćanje na 12 mesečnih rata po 90 evra mesečno (po ovoj ceni samo za prijave do kraja septembra).

FDN

Foto: Saša Džambić

Cena školovanja za sve godine je ona po kojoj ste se upisali.Možete nastaviti studije na studijskom programu Ekonomija ili Digitalni mediji i komunikacije.

Broj mesta je ograničen. Prijavite se na vreme i proverite zašto je mnogima izbor Fakultet društvenih nauka za nastavak studija.

Kako biste rezervisali vaše mesto na vreme potrebno je da se prijavite putem elektronske prijave, da dođete na Fakultet ili da nas kontaktirate putem telefona na broj 011/ 77 777 00.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

 • Zasto da ne

  6. septembar 2022 | 12:49

  I sam sam radio I uvece studirao na FON-u

  1
  0

  Podelite komentar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA