≫ 

Danas do 32 stepena: Leto se vraća, ali ne zadugo, kada vraćamo kišobrane u torbe?

U Beogradu do 31 stepen

  • 1
toplo vreme, vremenska prognoza, leto, setnja, BEOGRAD VREME Foto: Tanjug/Rade Prelić

Danas će posle svežeg jutra tokom dana biti pretežno sunčano i osetno toplije, na severu i zapadu uz malu i umerenu oblačnost. Vetar slab i umeren, jugozapadni i zapadni, posle podne povremeno i jak.

Najniža temperatura kretaće se od 7 do 16, najviša od 28 do 32 stepena.

I u Beogradu nakon svežeg jutra tokom dana pretežno sunčano i osetno toplije, uz malu, uveče i noću i umerenu oblačnost. Vetar će biti slab i umeren, jugozapadni. Jutarnja temperatura kretaće se od 12 do 16, najviša dnevna oko 31 stepen.

Vremenska prognoza Printskrin: RHMZ

U četvrtak još malo toplije, od 30 do 34 stepena. Tokom dana malo i umereno oblačno i vetrovito, u Vojvodini u drugom delu dana i tokom noći uz dalje povećanje oblačnosti, mestimično kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, koji se u petak i subotu očekuju i u ostalim krajevima sa uslovima i za obilnije padavine.

U nedelju kratkotrajni prestanak padavina i delimično razvedranje, a početkom sledeće sedmice ponovo se očekuje naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Temperatura od petka u postepenom padu, a u nedelju i početkom sledeće sedmice sveže s najvišom dnevnom temperaturom od 17 do 22 stepena.

Video: Pogledajte kako grom udara u Golubačku tvrđavu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA