≫ 

Taksista Rade našao 150 dolara u kolima: Nije ni slutio da je zbog tog novca jedan momak završio u zatvoru

Rade je novac pronašao na zadnjem sedištu vozila i čekao je da se javi vlasnik

  • 11
Taksi i novčanik sa parama, zatvor, Kraljevo Foto ilustracija: Shutterstock, Tanjug/AP

Kada je momak iz Kraljeva u očaju oglasio na Fejsbuku da je izgubio 150 dolara, većina mu se smejala. Taj post je zbog ismejavanja kasnije i obrisan. 

Međutim, na vreme ga je videla supruga taksiste Radeta Popovića koji je upravo na zadnjem sedištu svog vozila našao 150 dolara i čekao da se javi njihov vlasnik.

Čim mu je supruga prenela da mladić preko društvenih mreža hitno traži taj novac, on ga je brže bolje vratio. Nije ni slutio da taj novac zapravo služi da nesrećni mladić izađe iz zatvora.

- Našao sam se sa njegovim ocem i vratio 150 dolara. Njegovi roditelji su sa sela i dali su mu taj novac da plati kaznu u poslednji čas. Međutim, on je novac izgubio, policija je došla i odvela ga u zatvor - priča Rade za Telegraf.rs.

Kako dalje navodi, otac mladića mu je čim su se našli rekao da hitno ide da razmeni novac i plati kaznu kako bi sina izvukao iz zatvora.

- Bilo mi je drago da sam pomogao. Ne smatram da sam učinio bog zna kako veliko delo. Svako pošten bi odmah vratio taj novac - skromno na kraju dodaje Rade.

On je inače otac troje dece i poznat kao pošten i vredan Kraljevčanin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA