Uplašen pogled i okice pune ljubavi: Vatrogasci u Pirotu spasili štene zaglavljeno pod točkovima automobila

Spasavanje je trajalo više od dva sata

  • 1
Pas, Pirot, vatrogasci Foto: Pirotskevesti.rs

Pirotski vatrogasci prošle noći imali su nesvakidašnju intervenciju u kojoj su, po svedočenju naše sugrađanke Aleksandre Panić, više od dva sata pokušavali na sve načine, i na kraju uspeli da spasu štene koje je bilo zaglavljeno ispod njenog automobila, tačnije između prednjih točkova automobila, pišu pirotskevesti.rs

Kako kaže Aleksandra, njen automobil bio je parkiran kod tvrđave na Kaleu.

- Kada sam upalila automobil i kada sam pokrenula automobil shvatila sam da se ispod mog automobila nalazi malo štene, čija glava je bila zaglavljena između prva dva točka. Pokušavala sam da ga izvučem minimum sat vremena, ali nisam uspela. Pozvala sam Vatrogasnu službu koja je stigla u roku od 10 minuta. Pokušavali su da izvuku psa takođe još minimum dva sata. Uz veliki trud pas je spasen i sad je dobro. Želim da se zahvalim Vatrogasnoj službi Pirot, kao i svim prolaznicima koju su se našli u blizini i koji su dali sve od sebe da ovaj mali pas bude dobro - kazala je Aleksandra za Pirotske vesti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA