≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za nedelju, 18. septembar 2022. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 9
Naslovne strane Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za nedelju, 18. septembar 2022. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

VIDEO DANA: Potpuni haos kod Veterinarskog fakulteta: Obračun huligana s policijom, lete baklje i topovski udari

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mm

    17. septembar 2022 | 21:01

    Srbija je pokazala jačinu! U čemu! Zabranjen prajd održan, ambasadori vladaju Srbijom, a Miletić jači od Vulina. Blago nama! Nkada više neću da glasam!!!

  • DARKO 100%

    17. septembar 2022 | 20:32

    Braco Srbi dalje se nemoze,a iz svoje koze nemozemo,sta nam je ciniti ,istorijsko je pitanje

  • Carica Sveta

    17. septembar 2022 | 21:22

    Još jednom upozoravam sve saveznike iz Velikog rata i II svetskog rata i članice Nesvrstanih. Kada Berlin zvecka oružjem, svi da zastanu i dobro razmisle šta sledi. Obično svetski rat. Kada Berlin zvecka oružjem u svojoj zemlji blagostanja, taj eho se proteklih godina čuje iz Prištine. A šta se desilo u Ukrajini, to je katastrofa. Dakle, još jednom, Kisindžer je jasno upozorio na opasnu promenu bezbednosne arhitekture u Evropi. Nemačka je protiv regionalnog povezivanja , osim pod njenim patronatom. Opasno se namerila na mir na jugu Evrope. Gotovo bolesna opsesija Srbijom, svih vlasti u Berlinu, brine me više nego ikada zbog mira i bezbednosti. Jer saradnja Srbije sa Nemačkom je složena u dve realnosti. Jedna je pragmatična, kroz investicije, a druga podseća na odnos personalizovanog instruktora koji pomaže detetu ometenom u razvoju. Dva svetska rata su pokazala da je Nemačka ostala ista u svojoj težnji. Zato, svi da budu budni. Da ne gaje bilo kakvu iluziju da sam pogrešila u proceni. Ove briselske zamlate koje se bave glupostima usred energetske krize, gladi, inflacije, klimatskih katastrofa, suše, i rata na tlu Evrope, ne bih komentarisala. Prosto, to je za lečenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA