≫ 

NASLOVNE STRANE SUTRAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za četvrtak, 29. septembar 2022. godine

 ≫ 

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Dosta mi svega
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Gradjanin

    29. septembar 2022 | 07:59

    Potpuno mi se smucio zivot, vec duze vreme me zaokupljaju najcrnje misli, ne vidim izlaz, sve iz mene vristi. Ne mogu vise ! Samoca, besparica, neizvesnost, poskupljenja, kriza a najgore tek dolazi... pretnje nestasicama, skupoca na vratima jos veca, moguci jos jedan miguci rat, energenti a ja vec duze vreme na kasicicu... j..em te zivote

  • Keka

    28. septembar 2022 | 22:46

    Nije mi jasno, napad na urednika informera u cemu je problem ?.Dali zale silovatelja sto ga javno prikazuju koliko je opasan,ili je nesto drugo problem.Kad mediji nebi objavili slike,profile i uopste da su ti bolesnici na slobodi I da su pretnja kako bi mi znali za njih da su ponovo medju nama I da svako moze biti potencijalna zrtva.

  • Carica Sveta

    28. septembar 2022 | 22:43

    I carska porodica i novi premijer Japana su dobrodošli u Srbiju. Mi smo zapravo jedna dinamična zemlja, veoma duge tradicije, sa mnogo vrednih i pametnih, darovitih i kreativnih ljudi. Srećni smo što imamo Piksija. Kao i mnoge druge šampione u sportu, nauci, kulturi, umetnosti. Zato je važno da razmenjujemo iskustva u očuvanju životne sredine, očuvanju svega što je od praistorije, preko antičkog doba i kroz sve druge epohe beležilo naš napredak kao naroda i evoluciju društva do modernog doba. Do Teslinih tehnologija. Uz duhovnost koja je uvek bila i pokretač i korektiv. I stub i narativ. Možda zvučim pomalo vizantijski, ali hiljadu godina nije kratak period za samo jednu etapu putovanja. Podrška i predsedniku Vučiću i mudrost u daljem radu u korist naše zemlje i naroda. Nama niko, ali baš niko ne može i ne sme da oduzme pravo na mišljenje, suverenitet u odlučivanju . Ako Švajcarci mogu na referendum i za mnogo manhe važna pitanja, možemo i mi po pitanju uvođenja sankcija RF. Niti će Istok niti Zapad odlučivati u naše ime. Tuđe ratove da vodimo nećemo sigurno. A prijatelja u ovim surovim vremenima sigurno ne treba da se odričemo. Oni koji su spremni da izvrše teroristički napad na gasovod, svakako nisu partneri od poverenja. Ja sam zaprepaštena nivoom terorisanja ili pokušaja terorisanja od strane dela međunarodne zajednice. Umalo da me ubede novokomunisti iz Brisela da je Srbija odgovorna za sukob u Ukrajini. Njima samo Staljin nedostaje na grupnom portretu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA