≫ 

I danas vreme nalik prolećnom: Temperatura do 24 stepena, od nedelje padavine i zahlađenje

U Beogradu ujutru očekuje nas hladno vreme. Tokom dana biće umereno oblačno sa sunčanim intervalima

  • 0
Hram Svetog Save Sv

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Ujutru nas u Srbiji očekuje hladno vreme sa sunčanim intervalima. Najviša dnevna temperatura iznosiće 24 stepena, saopštava Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

U Srbiji ujutru biće hladno, po kotlinama i rečnim dolinama mestimična magla ili niska oblačnost, a tokom dana nas očekuje umereno oblačno vreme sa sunčanim intervalima. Najniža temperatura kretaće od 2 do 10, a najviša od 20 do 24 stepena.

Duvaće slab vetar promenljivog pravca.

Vremenska prognoza za 06. oktobar

Printskrin: RHMZ

U Beogradu ujutru očekuje nas hladno vreme. Tokom dana biće umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Najniža temperatura iznosiće od 6 do 10, a najviša oko 22 stepena. Duvaće slab i promenljiv vetar.

U Srbiji do 13. oktobra jutra će biti hladna, po kotlinama i dolinama reka maglovita. U većini dana biće malo do umereno oblačno, suvo i stabilno vreme sa sunčanim intervalima.

U nedelju nas očekuje prolazno naoblačenje sa slabom kišom, uz pad temperature i pojačan severozapadni vetar, a nova jača naoblačenja sa kišom i lokalnim pljuskovima očekuju se u sredu i četvrtak sledeće sedmice.

Video: Stelina najlepša najava jeseni: Pas koji neumorno i neodoljivo uskače u jesenje lisće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA