Objavljeni prvi snimci: Ovo je kamion koji je eksplodirao na Krimskom mostu? Evo kako prolazi kontrolu

Danas je u ranim jutarnjim satima na Krimskom mostu eksplodirao kamion

  • 6
Kamion Foto: Printscreen

Sudeći po snimcima koji se pojavljuju, službenici GIBDD-a su pregledali kamion, ali nisu videli ništa sumnjivo i pustili ga da prođe.

Na pojedinim snimcima kamion, navodno dignut u vazduh na Krimskom mostu, prelazi preko punktove saobraćajne policije.

- Pogledali su u prikolicu automobila, ali nisu videli ništa sumnjivo. Nekoliko minuta kasnije, prema kamerama, kamion je eksplodirao u pokretu.

Podsetimo, objekat za koji se veruje da je rezervoar za gorivo zapalio se na Krimskom mostu, ali plovni lukovi i vijadukti nisu pretrpeli oštećenja, rekao je pomoćnik lidera Krima Oleg Krjučkov. Na fotografijama i snimcima sa društvenih mreža vidi se da je deo mosta srušen, a na delu mosta sa železničkom prugom besni požar. Kako je saopštila pres služba Krimske železnice, zapalio se vagon cisterna u zadnjem delu teretnog voza dok je prelazio Krimski most.

- Cisterna za gorivo u zadnjem delu teretnog voza se zapalila, lokomotiva i nekoliko kola iza nje odvezeni su do železničke stanice u Kerču. Procedura za reagovanje u vanrednim situacijama je u toku. Uzroci incidenta se utvrđuju - navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kindžal za london i vašington

    8. oktobar 2022 | 12:44

    Rusenje mosta, plinovoda i broda moskve su ruke i iz glave vasingtona! Svi zapadnjacii demokrati cute i podipuru kad se rusima ruši infrastruktura, a kad zazvoni atomska svi ako bude preziveli uperice glas i prst prema rusiji jer je kresnula kindžaleee

  • Djape

    8. oktobar 2022 | 12:27

    Koja su komedija ovi rusi.. daj uvodi im sankcije i proteruj odavde ove ruse pa da zivimo normalno

  • Samo kažem

    8. oktobar 2022 | 12:20

    Ukrajina mora biti oslobođna od ruskog okupatora. Slava ukrajini!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA