≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za sredu, 19. oktobar 2022. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 6
Prelistavanje pregled štampe naslovne strane novine Fičer Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za sredu, 19. oktobar 2022. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

VIDEO DANA: Reporter "Telegrafa" na vežbi oživljavanja u slučaju naglog srčanog zastoja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    18. oktobar 2022 | 23:30

    1999 GODINE NATO I POLITICARI VRACALI SU SRBIJU U KAMENO DOBA KAKO SU OTVORENO GOVORILI A NA BOMBAMA SU ISPISIVALI CESTITKE ZA PRAVOSLAVNI USKRS !!!! SADA RATUJU U UKRAJINI PROTIV RUSIJE I OPTUZUJU PUTINA DA IH VRACA U SREDNJI VEK!!!!! POCNITE DA PRICATE O MIRU JER NAM SE BLIZI APOKALIPSA!!!

  • Grasjanin

    18. oktobar 2022 | 23:46

    Izjavi brena u velikom rodjendanskom intervjuu za Story - " Srecu ne donose slava i novac" i slozio bi se za slavu skoro potpuno a za novac delimicno, da ne kazem 5%. Bila bi ta floskula poprilicno ispravna kada bi ogroman broj gradjana (bar 80-85%) primalo iole normalnu platu pod danasnjim okolnostima oko 100-120 hiljade dinara da moze da izgura mesec nekako. A predlozio bih joj da da svoje bogatstvo u humanitarne svrhe i dodeli sebi da prima oko 40 hiljade dinara mesecno i neka onda prica o sreci. Da ne pominjemo penzionere koji primaju po 18000 din do 27000 din mesecne penzije a takvih je ogroman broj ili porodice gde supruznici sa 1 ili 2 dece primaju po 40 tak hiljada a godinama osigurani na minimalac (kolika ce tek njima penzija kasnije biti) kako izguraju mesec da plate sve rezije, racune, hranu, skoluju decu, oblacese i sve sto ide uz to kolika je njihova sreca i radost. Placaju racune, trpe, jedu nezdravo, a sve ce to na naplatu jako brzo a onda lekovi i jos veca beda ne bi li decu nekako ba put. I pitamo se od kuda toliko suicida, depresije, secerasa, srcanih bolesnika i sl. pa verovatno od srece nema od cega drugog. Srbin stres, tugu, bolji zibot, izlete ne poznaje valjda. Ne racunam tu onaj jako mali deo koji sve ostali moze sebi da priusti. I shvatili bi smo da mesi i pirinac nije uvek sarma jer da jeste sarma svi bi se radovali... jadni li smo narode...

  • Alex 06

    19. oktobar 2022 | 00:54

    Breno , šta ti je, ..ti nisi ti..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA